Hilmi Kulluk: En büyük hatam....

Hilmi Kulluk: En büyük hatam....

İ.H. Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk 5 Haziran tarihinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurulda aday olmayacağını açıkladı. Kulluk yönetimde olduğu sürece en büyük hatasının iletişim olduğunu söyledi

İ.H. Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk  İkinci Başkan Ekrem Coşkun ve Başkan Yardımcısı Bünyamin Sarıtaş MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda basın toplantısı düzenledi. Kulluk Hilmi Kulluk 5 Haziran tarihinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurulda aday olmayacağını açıkladı. Kulluk yönetimde olduğu sürece en büyük hatasının iletişim olduğunu söyledi. Başkan Hilmi Kulluk tüm konularla ilgili açıklamalarda bulundu.
ADAY OLMAYACAĞIM
Başkan Hilmi Kulluk Genel Kurulda aday olmayacağını açıklayarak başladığı toplantıda şunları söyledi: “Yaklaşık 3 yıllık görev süresi boyunca çok şeyler görüp yaşadım. Konya'da yaşayan herkes 'Konyaspor'u seviyorum' diyor. Ancak icraata geldi mi kimse ortalarda yok. Bu yük belediyemizin ve bakanımızın üzerinde... Başka kimse bu yükün ucundan tutmuyor" dedi.
Her Anadolu kulübünün başına gelen sponsorluk sorunu malum. Bizim topladığımız reklamlar belli, formalardan görebilirsiniz. Konya'da çok iyi firmalar var ama destek yok”
KONYASPOR’UN BORCU 242 MİLYON TL
Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, net borcun 242 milyon olduğunu açıkladı
Başkan Kulluk, "Net borcumuz 242 milyon TL. Karşılıksız bir borcumuz kesinlikle yok. Borcu karşılayacak mal varlıgımız var. Son borcumuzu 158 milyon olarak açıkladık. Yayıncı kuruluş ve federasyon gelirleri azaldı. Pandemi sürecinde yapılanlar var. 1922 Konyaspor'a ve basketbol takımı gideri var. Kombine, loca ve bilet geliri olmadı Buradan payımız 8,5 milyon. Kur farkı da 15 milyon, ödenen faiz 16 milyon lira" dedi.
KULÜBÜ YIPRATAN DEDİKODU
Konyaspor’u yıpratan şeyin dedikodu olduğunu söyleyen Kulluk sosyal medyada paylaşılan rakamların doğruyu yansıtmadığını ifade ederek: “ Rakamları bana sorun bana ulaşmaz iseniz kulübün muhasebesine sorun. Kulüpte 2 muhasebeci, Yeminli Mali Müşavir ayrıca kulüpten ayrı bir mali müşavir  ve İstanbul’da federasyona bilgi veren ayrı bir mali müşavir var.  5 tane hesap düzeni bilen bunu bilmiyor. Ama eline twitterı alan  borcuda alacağı da geleni de gideni de biliyor. Bu yargısız infaza girer, yıpratmaya girer. Kulübü en çok yıpratan olay dedikodu.
KONYA’YI TERK EDERİM
Konyaspor'da 300 personelin olduğu yönünde yapılan iddialara da değinen Kulluk "Ben işten ayrılanın yerine adam alırım. İddia edildiği gibi rakam 300 çıkarsa ben Konya'yı terk ederim. Ama benim verdiğim rakam çıkarsa iddia sahibi şehri terk etsin" dedi.
FUTBOLCULAR İDMANA ÇIKMADI SÖYLENTİSİ YALANDIR
Futbolcuların idmana çıkmadığı yönündeki haberlerin tamamen asılsız olduğunu belirten Kulluk "Futbolcularımızın alacaklarını hep ödedik  Bizim futbolcularımız hiç bir zaman böyle bir şey yapmazlar." diye konuştu.
İLETİŞİMDE HATA YAPTIK
Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk kendisine sorulan “Hata yaptım dediğiniz yer var mı?” sorusuna:   “ Evet var. İletişimde hata yaptık. Bunu net bir şekilde söylüyorum. Diğer konularda da hatamız vardır ama yanlış yoktur. İnsanoğluyuz. Hata yapabiliriz. Ama esas hatayı frekans tutturup iletişimde yaptığımız düşünüyorum” diye cevap verdi.
VEFASIZLIKTAN YORULDUK
Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk mental anlamda ve vefasızlıktan dolayı yorulduklarını bunu nedenle aday olmayacaklarını ifade ederek: Destek olması açısından forma satışına çıktık, bir tek Uğur İbrahim Altay Bey  sözünü tuttu forma aldı. Odalar yok.  Aldıkları forma sayılarını söylemekten hicap duyarım. Hepsini kongrede anlatacağım.” dedi
KULLUK: BAKAN KURUM VE BAŞKAN ALTAY’A TEŞEKKÜR ETTİ
Konyaspor’a  verdikleri destekler ve Kayacık Tesisleri için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkür eden Başkan Kulluk "Burası 100 yılın projesi olacak" şeklinde konuştu.
TEKNİK DİREKTÖR İLHAN PALUT'UN DURUMU
Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, bir soru üzerine Teknik Direktör İlhan Palut ile 1,5 yıllığına anlaşmalarının olduğunu, cezai hiçbir maddenin bulunmadığını belirterek "Gelen yönetim İlhan hocamla anlaşır ya da anlaşamaz onu ben bilemem. 100. yıl için çalışmalarımızın hepsi görselleriyle birlikte hazır. Gelecek yönetim bunları değerlendirirse sevinirim" dedi.
ABDÜLKERİM BARDAKÇI'NIN GAYRİ RESMİ 3 TALİPLİSİ VAR
Başkan Kulluk, Konyaspor'un genç stoperi Abdülkerim Bardakçı için şu ana kadar resmi bir teklifin gelmediğini, ancak telefonla 3 takımın isteklerini kendilerini ilettiğini, bu konudaki kararın yeni gelecek yönetim tarafından alınmasının doğru olacağını kaydetti.
İŞ ADAMLARININ KONYASPOR’A DESTEĞİ OLMADI
Konyaspor İkinci Başkanı Ekrem Çoşkun da konuşmasında "Çok ağır eleştiriler yapılıyor. Konya'da yöneticilik yapmak zor. Bu işin etrafında saysanız 150 kişi var, onlara teşekkür etmeliyiz. Ancak Konya'da bin iş adamı var.  Bunların Konyaspor'a desteği olmadı." ifadelerini kullandı.
Genç yaşta yöneticilik yapmaya başladıklarını belirten Coşkun "Konyaspor'un değerini bilelim. Kulübümüz itibarlı yere geldi. Futbolcular para için yönetimimize gelmedi. Konyaspor düşmanını dışarıda aramaya gerek yok. Hilmi başkan ödemeler konusunda aksatma yaşatmadı. Biz Konyaspor olarak Türk futboluna örnek olacağız" dedi.
FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum