Hesap zamanı!

Hesap zamanı!

İttifak Holding Konyaspor’da camia nasıl kümede kalırız hesapları yapmaya başladı. Yeşil-beyazlı ekipte taraftarlar hangi maçtan kaç puan alınırsa ligde kalırız araştırması yaparken rakiplerin maçlarını ve fikstürlerini de takip ediyor.

İttifak Holding Konyaspor’da Gençlerbirliği yenilgisi sonrası camia tedirginliğe düştü. Sezon başında beklenen hedefler tutmazken hiç hesapta olmayan küme düşme korkusu nasıl kümede kalırız hesapları yaptırmaya başladı. Yeşil-beyazlı ekipte taraftarlar hangi maçtan kaç puan alınırsa ligde kalırız araştırması yaparken rakiplerin maçlarını ve fikstürlerini de takip ediyor.

2017-2018 sezonunda aynı stresi yaşayan ve 33. haftaya kadar sonucu belirlenemeyen sancılı beklenti Beşiktaş’ın Osmanlıspor’u yenmesiyle son bulmuş ve Konyaspor camiası rahat bir nefes almıştı. O sezonda da tüm yeşil-beyaz sevdalıları yaptıkları kümede kalma hesapları ve varsayımları ile adeta matematik profesörü olmuştu. Konyaspor camiası bu hesaplama kazanımını kalan 7 maçta tekrar kullanmaya başladı.

Erteleme dönüşü Süper Lig’in 27. haftasında Gençlerbirliği’ne 2-1 yenilen Konyaspor için artık kalan her maç büyük bir final olacak. Bu hafta sonu oynanacak DG Sivasspor maçı yeşil-beyazlı ekibin ateş hattına düşmemesi için önemli bir karşılaşma olacak Ligin 29. haftasında zorlu Beşiktaş deplasmanına gidecek olan Konyaspor bu maç öncesinde kazanarak biraz rahat nefes almak istiyor.

Konyaspor bu sezon kötü bir performans ortaya koymasına rağmen ateş hattına hiç düşmedi. Yeşil-beyazlı ekip 15 ile 13 sıra arasında gidip geldi. Ligde kalan haftalara rahat giren Göztepe’yi ağırlayacak Yeni Malatyaspor, evindeki mücadeleden 3 puanla ayrılırsa, Sivasspor karşısında alınacak beraberlik bile Konyaspor’u düşme potasına sokacak. Bu durum, kritik son 6 haftada yeşil-beyazlılar açısından ekstra moral bozukluğu ve psikolojik baskı anlamına gelecek. Düşme potasındaki diğer takımlarla birlikte bu hafta özellikle MKE Ankaragücü-Medipol Başakşehir arsında oynanacak maçın sonucu da Konyaspor için hayli önemli olacak

SPOR SERVİSİ

aw964425-07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum