‘Hesap verilebilirlik  ve şeffaflık önemli’

‘Hesap verilebilirlik ve şeffaflık önemli’

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, belediyecilikte şeffaflık ilkesinin önemine değinerek, katılımcı bir yönetim anlayışıyla şehir yönetimini hedeflediklerini ifade etti.

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman ve Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi, Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, 1-7 Mart Muhasebe Haftası'nı kutlamak ve muhasebeciler, mali müşavirlerle bir araya gelmek amacıyla düzenlenen programa katıldı. Oda binasında gerçekleşen etkinliğe muhasebeci ve mali müşavirleri katıldı.

Programla ilgili konuşan Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, şehrin yönetiminde adaletin ve şeffaflığın sağlanmasının temel öncelikleri olduğunu vurguladı.

3-5-1.jpeg

MALİ MÜŞAVİR VE MUHASEBECİLERİN GÖRÜŞLERİ DİKKATE ALINMALI

Karaduman, belediyecilikte şeffaflık ilkesinin önemine değinerek, katılımcı bir yönetim anlayışıyla şehir yönetimini şekillendirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Ayrıca, belediye yönetiminde mali disiplinin ve hesap verilebilirliğin sağlanması için muhasebe ve mali yönetim alanında uzmanlaşmış kişilerin katkılarının büyük önem taşıdığını vurguladı.

Karaduman, adil bir yönetim anlayışının önemine değinerek, mali yönetimde katılımcılığı esas alarak, vatandaşların belediye işleyişine daha fazla dahil olmalarını sağlayacaklarını ifade etti. Karaduman muhasebe ve mali müşavirlerin görüşlerinin belediyenin mali politikalarının belirlenmesinde önemli bir role sahip olacağını belirtti.

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Karaduman ile katılımcılar arasında samimi bir ortamda fikir alışverişi gerçekleşti. Muhasebeciler ve mali müşavirler, mali zorluklar ve çözüm önerileri konusunda deneyimlerini paylaştı.

Programda, Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman ve Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam mali müşavirlere plaket takdim etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum