‘Herkesi oy vermeye davet ediyorum’

‘Herkesi oy vermeye davet ediyorum’

Konya Pankobirlik Başkan adayı Uzm. Dr. Alişan Taşpınar, “Pancar eken, ekmeyen tüm ortaklarımız 27 Ekim’de yapılacak seçimde oy kullanma hakkına sahiptir. Tüm ortaklarımızı oy vermeye davet ediyorum” dedi

Uzm. Dr. Alişan Taşpınar ve ekibi, çiftçiliği ve çiftçilerin sorunlarını bilerek, bu sorunları ortaklaşa çözümler üretmeyi hedefliyor.  Bu amaçla 4 ay önce adaylığını açıklayan Konya Pankobirlik Başkan Adayı Uzm. Dr. Alişan Taşpınar: “Çiftçimizin ve işçimizin daha çok kazanması için, çiftçi ortaklarımızın duası ve desteği ile bu yola çıktık” dedi.

Başkan Adayı Alişan Taşpınar, Bize güvenen, bize destek veren tüm ortaklarımızın içi rahat olsun. Biz seçim kampanyamızı kendi cebimizden yaptık. Kimseden destek almadık. Kimseye yük olmadık. Kimseyle kirli pazarlıklar yapmadık. Biz yönetime gelirsek de hesabı Allah’a ve ortaklarımıza vereceğimizi bilerek hareket edeceğiz” diye konuştu.

ÇİFTÇİMİZİN VE İŞÇİMİZİN KAZANMASINI İSTİYORUZ

Başkan adayı Alişan Taşpınar, “Seçimde bizim oy pusulamız mavi oy pusulasıdır. Tüm ortaklarımızı mavi oy vermeye davet ediyorum” diyerek sözlerine devam etti. 27 Ekim 2021 Çarşamba Günü Konya Şeker Fabrikası Bahçesi’nde yapılacak olan Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Seçimli Genel Kurulu’nun bir dönüm noktası olacağını söyleyen Alişan Taşpınar, “Biz çiftçimizin ve işçimizin daha çok para kazanmasını istiyoruz. Çiftçimiz de işçimiz de huzurlu olsun istiyoruz. Sıcağın altında ter döken, emek veren, toprağa adeta can veren çiftçimiz artık daha çok kazanmalıdır’’ dedi.

Çiftçimizde işçimizde evladının geleceği için endişe duymadan yaşaması gerekir diyen Pankobirlik Başkan Adayı Alişan Taşpınar, “Pancar ekmeyen çiftçimizi de Konya Pancar Kooperatifi’nin seçimlerine katılmaya davet ediyoruz. Malımıza ve geleceğimize sahip çıkmak zorundayız. Tarım ve gıda savunma sanayinden bile önemli. Tüm dünyada tarım gıda bu kadar önemli olmuşken çiftçimiz ve işçimiz bizim yönetimimizde daha fazla kazanacak” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.