Herkes için  kaliteli eğitim

Herkes için kaliteli eğitim

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından 1-7 Haziran tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kapsamında, Konya’da bir program gerçekleştirildi

Konya Olgunlaşma Enstitüsü bahçesinde düzenlenen program, Özel Gençler Mehter Takımı tarafından marş ve ezgilerin seslendirilmesi ile başladı.  Açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Servet Altuntaş, bir toplantı vesilesi ile il dışında bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün selamlarını ileterek sözlerine başladı. Konuşmasında eğitimin insan hayatının tümünü kuşatan, bir diğer söyleyişle beşikten mezara kadar sürekliliği olan bir süreci ifade ettiğini ifade etti. “Her Zaman, Her Yerde, Herkes İçin Kaliteli Eğitim” sloganıyla ülkemizin her köşesinde kalplere dokunan, gizli yetenekleri keşfeden ve hayatın bambaşka açılarıyla tanışan nice insana yeni kapılar aralayan Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüzün çok kıymetli faaliyetlerin altına imza attığını belirtti. Tüm katılımcıların “Hayat Boyu Öğrenme Haftası”nı tebrik etti.

FOLKLOR GÖSTERİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Meram Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin folklor gösterisi, Selçuklu Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin ney dinletisi ve Selçuklu Konya Çimento Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerinin mini konserinin ardından halk eğitim merkezlerindeki kursiyerler, olgunlaşma enstitüsü ve okullardaki öğrencilerin yaptıkları çalışmaların yer aldığı stantların açılışı yapıldı.  Programa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinin yöneticileri, öğretmenler, usta öğreticiler, öğrenciler ve kursiyerler katıldı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.