Hassan kadroda Sokol Cikalleshi’nin durumu belirsiz

Hassan kadroda Sokol Cikalleshi’nin durumu belirsiz

Galatasaray karşılaşmasında riske edilmeyen Mısırlı forvet Ahmed Hassan'ın Kayserispor maçına kadar forma giyecek duruma gelmesi bekleniyor.

Galatasaray karşılaşmasında riske edilmeyen Mısırlı forvet Ahmed Hassan'ın Kayserispor maçına kadar forma giyecek duruma gelmesi bekleniyor. Mısır Milli Takımı'ndan hafif sakatlıkla dönen 28 yaşındaki forvet, cumartesi günü oynanacak karşılaşmada sahada olacak. Koronavirüse yakalanan Sokol Cikalleshi ise yapılacak test sonucunun negatife dönmesi durumunda takımdaki yerini alabilecek.

Covid-19 testi pozitif çıkan ve ülkesinde karantinada olan Sokol Cikalleshi’nin durumu netlik kazanmadı. Sağlık durumunun iyi olduğu kaydedilen yıldız oyuncunun yapılan testlerde durumunun pozitif çıktığı öğrenildi.

Konyaspor’da Sokol Cikalleshi’nin durumu netlik kazanmadı. Covid-19 testi pozitif çıkan ve ülkesinde karantinada olan Arnavut oyuncunu yapılan testlerde durumunun pozitif çıktığı ancak genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yeşil-Beyazlı ekibin başarılı futbolcusunun bugün yeniden test yaptıracağı ve sonucun negatif çıkması halinde Türkiye’ye geleceği kaydedilirken, pozitif çıkması durumunda ülkesindeki karantina sürecinin devam edeceği belirtildi.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.