Hasan Kılca sorunları  yerinde dinliyor

Hasan Kılca sorunları yerinde dinliyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe sakinlerinin talep ve isteklerini yerinde tespit etmek, yeni projeleri hayata geçirmek amacıyla sürdürdüğü merkeze uzak mahalle ziyaretlerini tamamladı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile ilçe teşkilat mensuplarıyla birlikte gerçekleştirdiği merkeze uzak mahalle ziyaretlerini tamamladı. Başkan Hasan Kılca ve İlçe Başkanı Mehmet Genç, bu kapsamda Katrancı, İpekler, Obruk, Yavşankuyu, Suruç, Köseali ve Yenice mahallelerine giderek mahalle sakinleri ile esnafla buluştu. Bölge sakinlerinin istek ve görüşlerini dinleyen başkanlar, belediyenin bölgedeki çalışmalarının yanı sıra projeleri hakkında da istişarelerde bulundu.

TÜM ÇABAMIZ ‘BİR BAŞKA KARATAY’ HAYALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, göreve geldiği günden bu yana halkın içinde bulunmaya büyük özen gösterdiklerini belirterek, amaçlarının vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını dinleyerek hızlı bir şekilde çözüm üretmek olduğunu kaydetti. Hasan Kılca, şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz günden bu yana üzerinde durduğumuz en önemli olgulardan bir tanesi katılımcı belediyecilik olmuştur. Yaptığımız çalışmalar hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleşirken, hayata geçirdiğimiz projelerde de yine hemşehrilerimizin görüşlerini alıyoruz. Bu kapsamda belediye başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz, belediye meclis üyelerimiz, mahalle muhtarlarımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte sık sık mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Bugün itibariyle de merkeze uzak bütün mahallelerimizde vatandaşlarımızla buluşmuş olduk. Ziyaretlerimizde Karatay Belediyesi olarak hem yürüttüğümüz çalışmaları yerinde inceleme hem de muhtarlarımız ve hemşehrilerimizle istişare etme fırsatı buluyoruz. İlçemizin tüm dinamikleriyle ‘Bir Başka Karatay’ hayalimizi gerçeğe kavuşturmak adına tüm ekibimizle ve tüm enerjimizle çalışmaya devam edeceğiz.” AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de İlçe Teşkilatı olarak Karatay’ın her anlamda çok daha güzel noktalara ulaşması için çalıştıklarının altını çizdi. İlçe Başkanı Mehmet Genç, “Elbette ki insanın olduğu yerde eksiklikler veya ihtiyaçlar son bulmaz. Zira şehirler değişiyor ve insanların istekleri de değişiyor. Karatay Belediyemiz bu konuda çok çalışkan, üretken ve vizyoner bir anlayışla hareket ediyor. Merkezde ne varsa merkeze uzak tüm mahallelerimizde de aynısının oluşması için takdir edilecek bir gayretin içerisinde. Dolayısıyla Karatay Belediyemiz ve teşkilatlar olarak elimizden geldiğince sizlerin de desteğiyle daha fazla üretmenin çabasındayız. Partimize olan teveccühe ve rekor düzeydeki desteklere layık olmak için hemşehrilerimizin içinde bulunmaya ve onların memnuniyetini, mutluluğunu arttıracak katkıyı sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.