Hasan Ekici: "Yapıcı muhalefetin en güzel örneğini sergiliyoruz"

Hasan Ekici: "Yapıcı muhalefetin en güzel örneğini sergiliyoruz"

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Merhaba Gazetesi Siyasetin Nabzı sayfasında değerlendirmelerde bulundu.

Hasan Ekici'nin yazısı şu şekilde:

 

ŞİMDİLİK NİTELİKLİ MUHALEFET…
Değerli Hemşehrilerim, Merhaba Gazetesi’ne bu sayfada bizlere yer ayırdığı için teşekkür ederek yazıma başlamak istiyorum. Zira medyada yer bulmamızın oldukça zor olduğu bir süreç yaşıyoruz. Ancak hiçbir zaman sizlere mesajlarımızı ulaştırmaktan vazgeçmedik. Bu bağlamda bizlere yayınlarında yer veren medya mensuplarımıza buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.
Ülkemizin en büyük yüzölçümüne sahip, medeniyetler şehri Konya’mızın hak etiği hizmetleri alması için Konya İl Başkanlığı olarak önemli projeler geliştiriyoruz. Projelerimizi zaman zaman kamuoyu ile paylaşacak ve yerel yönetimin yanlışlarını düzeltmesi için uyarılarda bulunacağız. Sizlerin teveccühü ve desteği ile Konya’ya muhalefet olarak nasıl hizmet edilebileceğini göstereceğiz. İl Başkanlığımızın bünyesinde görev yapan Politika İzleme Kurullarımızın hazırladıkları raporlarla halkımızın sıkıntı ve taleplerini yerel yöneticilerimize iletmeye devam edeceğiz. Nitelikli muhalefet yapan kurumsal bir parti duruşu ortaya koyarak ilk seçimlerde göreve hazır olduğumuzu göstereceğiz.
Pandeminin ülkemizde etkisini göstermeye başladığı süreçte Genel Başkanımızın teveccühü ile Konya İl Başkanı olarak atandık ve hızla ilçelerde teşkilatlanmaya başladık. Türkiye’nin en çok ilçesi olan 2. İli konumunda olan Konya’da ilçelerimizin tamamına yakınında teşkilatlanmamızı gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Genel Başkanımız Sn. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun memleketi olması nedeni ile Konya’da çalışmalarımızı kılı kırk yararak yapmaya çalışıyoruz. Özellikle iktidar partisinin Konya İl Başkanı’nın Cumhurbaşkanımızın son Konya ziyaretinde yönelttiğimiz sorulara cevap vermek yerine basit siyasi söylemlerde bulunması doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Bu arada Genel Başkanımızın Başbakan olduğu dönemde teveccüh gösterdiği bazı isimlerin de son derece saygısız söylemlerini de halkımızın takdirine bırakıyorum.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı olarak göreve gelmemizin ardından önemli sosyal sorumluk projelerine imza atarken, basın ve sosyal medya üzerinden verdiğimiz mesajlar ve sorunlara getirdiğimiz çözüm önerileri ile yapıcı muhalefetin en güzel örneklerini sergiliyoruz. 
Genel Başkanımızın liderliği ile ülkemiz için çok kritik bir süreçte yola çıktık. Gerek Konyamız, gerekse ülkemiz için sadece elimizi değil gövdemizi de taşın altına koyduk. Elbette bu yola çıkarken çok fazla sıkıntı ile karşılaşacağımızı biliyorduk. Halkımız ve yaşadığımız topraklar için ve en önemlisi ülkemiz için buna değer. Bizler Gelecek Partililer olarak halkımızın desteği ile her türlü engellemelerin karşısında dimdik duracak ve Konya insanımızın teveccühü ile ilk yerel seçimlerin ardından yerel yönetimlere yerleşecek olan yeni anlayışla halkımıza hakkettiği hizmeti sunacağız. Kalın sağlıcakla.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum