Hasan Ekici: Erken Seçim İçin Çalışmalara Devam Ediyoruz

Hasan Ekici: Erken Seçim İçin Çalışmalara Devam Ediyoruz

Siyasi Partilerin Konya'daki il başkanları; siyasi görüşlerini, fikirlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici

Erken Seçim İçin Çalışmalara Devam Ediyoruz

 

Değerli Merhaba Gazetesi okuyucuları, öncelikle Gelecek Partimizin Genel Başkanı, Hemşehrimiz Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını ileterek yazıma başlamak istiyorum.

Bildiğiniz gibi Genel Başkanımız haziran ayının sonunda Emirgazi, Ereğli ve Halkapınar İlçe Teşkilatlarımızın açılışını yapmak üzere ilimize geldi.

Konya’da gerçekleşen Gelecek Partisi’nin 13. İl Başkanları toplantısına da katılan Genel Başkanımız ile il merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik.

İnanılmaz bir ilgi ile karşılaşmamız bizleri oldukça memnun etti. Konya İl Başkanlığı olarak hızlı bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık ve olası bir erken seçim için çalışmalara devam etmekteyiz.

 

Değerli okuyucular

 

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız ile Sanayi ve Teknoloji Bakanımızın açıklamaları ile şaşırdık.

 

Cumhurbaşkanımız, “Avrupa’nın en ucuz benzini ve motorini Türkiye’de”, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız da “Türkiye uçan arabalarda da dünya liderliğine oynayacak” sözleri ile yine sosyal medyada büyük tepki aldı.

 

Hele İçişleri Bakanımızın “Görecekseniz temmuz ayından itibaren ülkemin ekonomisi öyle bir atağa kalkacak, öyle bir sıçrayacak ve büyüyecek ki etrafımızdaki Almanya'sı, Fransa'sı, İngiltere'si, İtalya'sı ve hele o her şeye burnunu sokan ABD'si de çatlayacak, patlayacak" sözleri vatandaşlarımız arasında alay konusu olmaya başladı bile.

 

Yazık. Hükümetin yetkili ağızları bu söylemleri ile adeta vatandaşımızla dalga geçiyor.

 

Önceki yazımızda da belirttiğimiz gibi ülkemiz maalesef son yıllarda ALGI ile yönetiliyor.

 

TÜİK tarafından açıklanan enflasyon rakamları ile vatandaşın gerçek enflasyonu arasında uçurum var.

 

Ama olsun…

 

Yurtdışındaki altınlarımızın tamamını ülkemize getirdik ve sarayın ifadesi ile “Önlemlerimiz ve güçlü ekonomi politikalarımız ile bu süreçleri de hamdolsun atlattık."

 

Sıkıştıkça gaz ve benzin rezervi bulan hükümet artık kendi seçmenlerinin nezdinde de güvenirliğini yitirdi.

 

Oysa 28 Şubat ve dini hassasiyetleri ön planda tutan seçmenimiz Ak Parti’yi tek başına iktidara taşımıştı. Her şey yolunda giderken inanılmaz bir evrilme yaşadık.

 

Bir anda hayatımıza 5 müteahhit girdi.

 

Katar’lılara tanınan imtiyazlar inanılmaz boyutlara ulaştı.

 

Havalanları, otoyollar ve şehir hastanelerinin ardında tüyler ürperten gerçekler çıktı karşımıza.

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı, muhalefetin liderinin iktidara gelirsek Kanal İstanbul ile ilgili ödemeleri yapmayız sözlerine “Söke söke sizden bu paraları uluslararası tahkim yoluyla alırlar" sözleri sizleri de hayrete düşürmedi mi? Her fırsatta Yerli ve Milli vurgusu yapanların müteahhitlerinin alacaklarını Londra’daki uluslararası tahkim yolu ile garanti altına aldıklarını düşünmesi sadece bize mi tuhaf geliyor?

 

Değerli okuyucular

 

Gelecek Partisi olarak açıkladığımız “Temiz Siyaset Belgesi” ile siyasi ahlak, şeffaflık, hesap verebilirlik ve iyi yönetişim ilkelerine dayalı demokratik hukuk devleti düzenini kurmayı taahhüt etmekteyiz.

 

Bu reform aynı zamanda ülkemizi covid sonrası yeniden yapılanma sürecine girmiş olan uluslararası düzenin öncü, iddialı ve itibarlı bir üyesi kılma amacını da barındırmaktadır.

 

Ülkemizdeki tüm sorunların çözümü şeffaflıkta. İlk adım ise siyasetle atılmalı.

 

Bizler Gelecek Partisi olarak buna inanıyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.