Hasan Angı: Cumhurbaşkanımızdan Konya'ya torpil geçmesini istiyoruz

Hasan Angı: Cumhurbaşkanımızdan Konya'ya torpil geçmesini istiyoruz

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı dikkat çeken açıklamada bulundu. Angı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Konya'ya torpil geçmesini beklediklerini dile getirdi.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı seçim değerlendirme toplantısında konuştu. Angı, yeni dönemde kabinenin nasıl şekilleneceği hakkında bilgi verdi

adsiz-002.jpg

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı seçim değerlendirme toplantısında konuştu. Angı, "Konya Reis'inin yanında oldu. Hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Angı, daha sonra şunları söyledi: “Yeni bir süreç yaşayacağız mecliste iki güçlü bakanımız vardı. İki bakanımıza canı yürekten teşekkür ediyoruz. İki bakanımız da zor zamanlarda bakanlık yaptılar. Yeni dönemde yeminlerden sonrası kabine belli olacaktır. Kabine de Konya'nın temsil noktasında en güçlü şekilde temsil edileceğini tahmin ediyoruz. Yeni dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atayacağı isimler noktasında net bir şey söylemek mümkün değil ancak Konya’ya torpil geçmesini isteriz. Cumhurbaşkanımızda kendisine en çok desteği veren illerin farkında. İnşallah Konya'nın yine aynı şekilde kabine de temsil edileceğine inanıyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum