Harekatta son durum!
Yayınlanma:
Güncelleme:
Tespit edilen hedefler Hava Kuvvetleri unsurları ve ateş destek vasıtaları tarafından ateş altına alındı. Harekât planlandığı şekilde başarıyla devam ediyor.
Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekâtı 3. gününde. MSB: Barış Pınarı Harekâtı gece boyunca karadan ve havadan başarıyla sürdürüldü.
TESPİT EDİLEN HEDEFLER VURULDU
Bakanlık yaptığı son açıklamada ise terör hedeflerinin ateş altına alındığını duyurarak şu açıklamayı yaptı:
Barış Pınarı Harekâtı gece boyunca karadan ve havadan başarıyla sürdürüldü. Tespit edilen hedefler Hava Kuvvetleri unsurları ve ateş destek vasıtaları tarafından ateş altına alındı. Harekât planlandığı şekilde başarıyla devam ediyor.
Gündem





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.