Hakan Keleş: Bugün her şeyden önemli olan galibiyetti

Hakan Keleş: Bugün her şeyden önemli olan galibiyetti

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş 2-0 kazandıkları Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Keleş şunları söyledi: “Maç öncesinde öncelikle şehitlerimiz var. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ülke olarak başımız sağ olsun inşallah bir daha tekrarları nasip olmaz.
Bugün bizim için 3 puan çok önemliydi. Maç öncesinde baktığınız zaman 8 maçın altısını kazanmış
bir beraberliği bir mağlubiyeti olan bir rakibimiz vardı.
Oyun olarak planlarımızda rakibimiz geriden oyunu iyi kuran yıllardır beraber oynama alışkanlıklarıyla bunu iyi yapan takımdı ve bizde bunu bilerek oynadık. Her alanda baskı yapmak istedik. İki golden sonraki tercihlerimiz bizi biraz sıkıntıya soktu. Rakibimizde zaman zaman iyi çıktı pozisyonlara girdi ama biraz önce dediğim gibi bugün bizim için galibiyet çok önemliydi. Skoru korumak adına geriye çekilmiş gibi görünsek de pozisyona verdiğimizi düşünmüyorum. Savunma anlamında iyi şeyler yaptık. Ama hücum anlamında biraz sıkıntılarımız vardı.
Toparlamak adına devre arasına kadar kazanabilmiş puanlar bizim için iyi olacaktı.
Biraz oyun olarak tabii ki zorlansak da bu kadromuzla biraz sıkıntılar çekiyoruz. Hem bölgesel olarak hem de alternatiflerle biraz problemimiz var. Ama Konyaspor hedefleri olan son 2 senedir iyi yerlerde olan bir ekipti. Onun için bu hedefler doğrultusunda bir evvel devre arasında yapacağımız transferlerle inşallah daha iyi olursa istediğimiz yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Önümüzde 3 tane İstanbul maçı var. İnşallah orayı da iyi geçmek istiyoruz. Daha sonra transferlerle beraber taraftarımızın istediği, özlediği oyun oynamak için elimizden geleni yapıyoruz. Çok emek harcıyoruz. Camia olarak elimizden gelen şeyleri yapıp özlenen günlere Konyaspor olarak inşallah kavuşacağız diye düşünüyorum.”

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.