Gül: Yakın Ve Kıymetli Bir Dostu Kaybetmenin Üzüntüsü İçindeyim
Yayınlanma:
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, vefat eden Mustafa Miyasoğlu için yakın ve kıymetli bir dostu kaybetmenin üzüntüsü içinde olduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, vefat eden Mustafa Miyasoğlu için yakın ve kıymetli bir dostu kaybetmenin üzüntüsü içinde olduğunu belirtti.
Şair, yazar ve edebiyatçı Miyasoğlu’nun vefatı nedeniyle mesaj yayımlayan Gül, “Değerli arkadaşım Mustafa Miyasoğlu’nun vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Yakın ve kıymetli bir dostu kaybetmenin üzüntüsü içindeyim. Edebiyat dünyamıza seçkin eserler kazandıran Mustafa Miyasoğlu’nu her zaman saygı ve şükranla hatırlayacağız. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, dostlarına ve edebiyat dünyamıza başsağlığı diliyorum.” dedi.
CİHAN
Kaynak:
Türkiye
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.