Guilherme Sitya’dan kötü haber

Guilherme Sitya’dan kötü haber

Konyaspor'un sahasında Sivasspor ile oynadığı maçta sakatlanan Guilherme Sitya, 4 hafta sahalardan uzak kalacak Konyaspor'a Guilherme Sitya'dan kötü haber geldi.

Sivasspor maçında 42. dakikada sakatlanarak oyundan çıkan Brezilyalı sol bekin çekilen MR sonucunda 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: Sivasspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Guilherme Sityá’nın yapılan tetkiklerinde sağ üst arka adalesinde ( Hamstring) Grade 2A ( 2. Derece) zarda ve kasta yırtık ile kanama tespit edilmiştir.

Oyuncumuzun rehabilitasyonu 4 hafta sürecektir”

EN İSTİKRARLI TRANSFER

İttifak Holding Konyaspor’da devre arasında takıma dahil olan ve yüz güldüren transfer Brezilyalı sol bek Guilerme Sitya’nın istikrarlı performansı oldu.

İttifak Holding Konyaspor’a devre arasında transfer olan Brezilyalı sol bek Guilerme Sitya gösterdiği performansla göz doldurdu. Ligin 20. Haftasında Antalyaspor karşılaşmasıyla forma şansı bulan Guilerme Sitya, sakatlığı öncesinde maçlarda 90 dakika forma giydi. Devre arasında Polonya’ın Jagiellonia takımından İttifak Holding Konyaspor’a transfer olan Brezilyalı oyuncu görev aldığı 8 karşılaşmada da 90 dakika forma giydi. 9 maçına Sivasspor karşısında çıkan başarılı sol bek bu maçın 43. dakikasında sakatlanarak yerini Alper Uludağ’a bıraktı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.