Gram altın bu tarihte 3000 lirayı görecek! Çok az kaldı

Gram altın bu tarihte 3000 lirayı görecek! Çok az kaldı

Türkiye'de altın yatırımcısına sabırlı olmaları hususunda tavsiyede bulunan ekonomi uzmanı, gram altının bu tarihte 3000 lirayı göreceğini açıkladı.

Altın alınır mı? Altın satılır mı? Yatırımcının en çok sorduğu sorular bunlar. Türkiye'de tasarruf yapmak isteyenlerin öncelikli yatırım tercihi altın oluyor. Yüzyıllardır paranın değerini koruması için başvurulan altın gün geçtikçe daha da değerleniyor. En çok altına ilginin arttığı aylar ise haziran, temmuz ve ağustos. Düğün sezonu olan bu aylarda rekor altın satışlarına imza atılıyor.

altin-2.webp

ALTIN BU TARİHTE 3000 LİRAYI GÖRECEK

Son zamanlarda durağan seyreden altın fiyatları yatırımcıyı meraklandırdı. Altının daha fazla yükselmeyeceğini düşünenler satış yapmayı planlıyor. Ekonomi uzmanı olan ünlü bir isim ise gram altının 3000 lirayı göreceğini söyledi. Tarih veren isim yatırımcıya önemli tavsiyelerde bulundu.

altin-1.webp

UZMAN İZİMDEN YATIRIMCILARA ALTIN TAVSİYE

Ekonomi uzmanı İslam Memiş, "Elinde altın bulunduran arkadaşlarımıza yine sabırla beklemelerini söylüyorum. Mart ayının sonuna kadar beklediğimiz 2150 TL seviyesiyle ilgili beklentimiz devam etmekte. Yaz aylarında 2500-2700 TL, yılın son çeyreğinde 3000 TL seviyesine ulaşacağını öngörüyoruz. Mart ayında 2150 TL seviyesini direnç seviyesi olarak takip edeceğiz" ifadelerini kullandı. Memiş'in tahminleri tutarsa yıl sonunda gram altın 3000 lirayı görecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum