Göztepe Konyaspor’dan çekiniyor

Göztepe Konyaspor’dan çekiniyor

Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut, Süper Lig’in 22. hafta mücadelesinde konuk olacakları Konyaspor maçı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta oynanması planlanan ancak Rizespor’un ağır hava koşullarından dolayı İzmir’e ulaşamaması sebebiyle ertelenen Göztepe-Rizespor maçına çalıştıklarını belirten İlhan Palut, erteleme kararından sonra ara vermeden Konyaspor maçına hazırlanmaya başladıklarını söyledi.

Ligin ikinci yarısında hiçbir takım hemen teslim olmak istemediğini belirten Palut, “Takımlar özellikle kendi sahalarında puan kaybı yaşamak istemiyor. Küme düşme ve şampiyonluk yarışı yoğun bir şekilde geçiyor. Konyaspor maçı da zor bir maç olacak. Hafta içinde Konyaspor’da Bülent Korkmaz göreve başladı, buradan hayırlı olsun diyorum. Yeni bir enerjiyle bir başlangıç yapmak isteyecekler. Biz de yolumuza devam etmek istiyoruz. İkinci yarı itibariyle puan olarak iyi bit gidişatımız var. Bunu sürdürmek için hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Poko’nun bir sakatlığı var ve Konya’da aramızda olamayacak. Beto normal şartlarda Rizespor maçında cezalıydı, o da maç oynanmadığı için Konyaspor maçında kadroda olamayacak. İki oyuncumuz dışında tam kadro olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.