Gözler yabancıda

Gözler yabancıda

Poljak, Serhat ve Bülent Bölükbaşına imza attıran Konyasporda yabancı transferi için girişimler devam ediyor. Temsilcimizin Ayman ve Risple görüşmeleri sürerken kaleci Atilla ile sözleşme imzalandı

Türkcell süper Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, ara transferin bitimine 5 gün kala çalışmalarını yoğunlaştırıldı. Futbol Federasyonunca belirlenen programa göre, ara transfer 2 Şubat pazartesi günü mesai bitiminde sona erecek. Kulüpler anlaşma sağladıkları futbolcularla 5 gün içerisinde sözleşme imzalayabilecekler. Konyaspor’da, transferde kalan 5 gün içerisinde gözler Mısırlı futbolcu Ayman’a çevrildi. Ayman ile anlaşma sağlanmasına karşın kulübünün kayyuma devredilmesi nedeniyle bonservisinin alınamaması nedeniyle tecrübeli futbolcunun transferinin sonuçlanamadığını belirten futbol şube sorumlusu Mustafa Düzkaya, Ayman olmaması halinde ismini açıklamak istemedikleri bir başka futbolcuya döneceklerini sözlerine ekledi.  

ATİLLA 2,5 YILLIK İMZA ATTI
Konyaspor’da, yönetim tarafından ismi açıklanmaması karşın üzerinde durulan yabancı futbolculardan birinin Ankaraspor’dan Risp olduğu öğrenildi. Futbol şube sorumlusu Mustafa Düzkaya, bu futbolcuyla ilgilendiklerini doğruladı. Düzkaya, koşullar uygun olması halinde Risp ve Ayman’ın transferini iki gün içerisinde bitirebileceklerini söyledi.  Diğerinin de Denizlispor’dan ayrılan 29 yaşındaki Çek futbolcu Abraham olduğu öğrenildi. Ancak, bu konuda yönetim tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. Fısıltı gazetesinden sızan haberlere göre, yeşil-beyazlı yöneticilerin İlhan’ın transferi için Fenerbahçe’nin kapısını son bir kez daha çalacakları öğrenildi. Öte yandan, kaleci İlker’in Manisaspor’a verilmesinin ardından 3. kaleci olarak Altay kulübünden transfer edilen Atilla ile dün Tatlıcak tesislerinde 2,5 yıllık sözleşme imzalandı. Törene yönetici ve teknik adamlara katıldı. 
ANKARAGÜCÜ HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR
Öte yandan Pazar günü, Başkent deplasmanında, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Ankaragücü ile zor bir maça çıkacak olan Konyaspor’da hazırlıklar galibiyet parolasıyla sürdürülüyor. Salı günü sabah kondisyon, öğleden sonra da teknik-taktik çalışan yeşil-beyazlılar, dün de taktik ağırlıklı bir antrenman yaptılar. Önceki akşam, Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilen günün ikinci çalışmasında sakatlığı devam eden Koray İçten takımdan ayrı düzkoşu yaparken, Mustafa Er takımla birlikte çalıştı.
Kartallar, dün ise taktik idmanında oldukça neşeli ve istekli bir görüntü verdiler. Antrenmana Koray, Recep ve Poljak katılmadı. Ankaragücü’nü yenerek nefes almayı ve ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamayı amaçlayan Konyaspor’da: kırmızı kart cezalısı kaleci Oğuzhan ile birlikte sakatlıkları süren serhat, Koray ve Mustafa Er Ankaragücü maçında forma giyemeyecek. Ankaraspor maçında el bileğinden sakatlanan ve tedavisi sürdürülen Ömer’ini durumu ise Cumartesi günü belli olacak.
FAHRİ TATAN SÜRESİZ KADRO DIŞI
Fahri Tatan Teknik Heyetin verdiği rapor doğrultusunda süresiz olarak kadro dışı bırakıldı. Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, konu ile ilgili olarak Konyaspor’un resmi internet sitesine yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Oyuncumuz Fahri Tatan, Teknik Heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır. Kendisine bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz…” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum