Gol yükünü Diouf  ve Muhammet çekti

Gol yükünü Diouf ve Muhammet çekti

Süper Ligde geride kalan süreçte Konyaspor’un gol yükünü Mame Diouf ve Muhammet Demir çekti. Diouf 7 golle takımın en golcü ismi olurken Muhammet Demir ise 5 golle Senegalli golcünün takhpiçisi oldu

Spor Toto Süper Ligde 34 puanla 8. sırada yeralan arabam.com Konyaspor, geride kalan süreçte 29 kez gol sevinci yaşadı.Yeşil-beyazla ekip, oynadığı 24 maçta en gollü maçını İstanbulspor karşısında yaşadı.Anadolu Kartalı bu maçta rakibini ligin 3. haftasında deplasmanda 4-0 mağlup etti. Konyaspor yine deplasmanda oynadığı Fatih Karagümrük karşısında da 3 gol bulmuştu. Yeşil beyazlı ekip bu sezon oynadığı 25 maçın 8’inde ise suskun kaldı. Bu sezon gol yollarnda genel olarak sorun yaşayan Konyaspor, Beşiktaş maçında kaleci Mert Günok’un kendi kalesine attığı golün ardından çıktığı 5 maçta da gol atamamıştı. Konyaspor Galatasaray karşısında bu suskunloğuna son vermişti.

Yeşil-beyazlı ekipte takımdan Amir Hadziahmetovic ile birlikte sezon başından bu yana 9 farklı oyuncu gol sevinci yaşadı. Senegalli golcü Mame Diouf 7 golle takımının en golcü ismi konumunda yer alıyor. Muhammet Demir ise 5 golle, 35 yaşındaki forveti takip ediyor.

Francisco Calvo, Guilherme Sitya ve Endri Çekiçi ilöşer gol kaydetti. Bruno Paz, Oğulcan Ülgün. Soner Dikmen birer gol kaydetti. Ara transfer döneminde Beşiktaş'a transfer olan Amir Hadziahmetovic de 3 kez gol atmıştı. Konyaspor'un 3 golü hükrnen skorla Hatayspor karşısında geldi. İstanbulspor ve Beşiktaş maçlarında ise rakip oyuncular, şansızlık yaşayarak kendi ağlarını havalandırdı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum