Gökhan Tozoğlu:  Anadolu Kararını Vermiş “iyi Parti” Diyor

Gökhan Tozoğlu: Anadolu Kararını Vermiş “iyi Parti” Diyor

Siyasi partilerin Konya’daki il başkanları; siyasi görüşlerini, fikirlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu

Anadolu Kararını Vermiş “iyi Parti” Diyor

 

Demokrasilerde asıl olan millet iradesi ve kararıdır. Bu irade bir noktada odaklandıktan sonra kimse bu iradeye engel olamaz. 

 

2002 yılında bunu AK Parti'nin iktidara gelmesi ile gördük. 2002'den 2011'e kadar AK Parti'nin yükselen trendi 2011'den sonraki tüm seçimlerde bir gerileme yaşadı. 

 

Öyle ki 2015 seçimlerinde AK Parti ilk kez tek başına iktidarı kaybetmişti. Arada geçen üç aylık süreçte yaşananlar kerhen AK Parti'yi tekrar tek başına iktidara getirse de 2018 Haziran seçimlerinde milletimiz AK Parti iktidarına tek başına iktidar yetkisini yine vermedi. 

 

2018  seçimleri ile AK Parti ancak MHP veya bir başka parti ile birlikte kanun çıkarabilecek çoğunluğa sahip bir parti haline gelmiştir. 

 

2019 yılı Mart ayındaki yerel seçimlerde ise 2018 Haziran seçimlerinden çok daha etkili bir biçimde milletimiz mesajını vermiştir. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Mersin, Adana ve daha birçok ili kazanamayan Cumhur İttifakı milletin verdiği bu mesajı anlamışa benzemiyor. 

 

2020 yılının başından bu yana etkisi altında bulunduğumuz pandemi sürecini ziyadesiyle kötü idare eden AK Parti, ülkemizin gündemi, açıklık, yoksulluk, geçim darlığı ve işsizlik iken gündem saptırması ve suni gündemler ile kendisine varlık alanı bulmaya çalışmaktadır. 

 

2017 yılında İYİ Parti'nin kurulmasıyla birlikte Türkiye'de artık yeni bir siyaset yolu ve modeli ortaya çıkmış, merkeze milleti alan ve hizmet odaklı bir siyaset anlayışı Türkiye'de yerleşmeye başlamıştır. 

 

Partimizin bu politikalarına milletimiz ilk teveccühü 2018 seçimlerinde 5 milyon civarı oy vererek göstermiş ve 2019 seçimlerinde de partimizin içinde bulunduğu Millet İttifakı önemli bir başarı elde etmiştir. 

 

Özellikle pandemi sürecinin başından bu yana genel başkanımız Sn. Meral Akşener il il ilçe ilçe gezerek vatandaşın derdini dinlemekte dertlerine derman olmaya gayret etmektedir. Son 5 haftadır genel başkanımız Sn. Meral Akşener'in Isparta, Adana, Niğde, Hatay programlarına iştirak ettik. Her bir ziyaretimizde milletimizin artan ilgisine şahit olduk. Bu yazının yayımlandığı Pazartesi günü bizler yine genel başkanımızın yanında Afyonkarahisar'da olacağız. Afyonlu hemşehrilerimizle biraraya geleceğiz. 

 

Balkonlarından sevgiyle partililerimizi selamlayan hemşehrilerimiz, genel başkanımız Sn. Meral Akşener'in yolunu kesip derdini anlatan, çözüm isteyen vatandaşlarımız, geleceğe dair ümitsizliklerini anlatan gençlerimiz artık çözümün İYİ Parti'de olduğunu ifade ediyor. 

 

Geçmiş yıllarda AK Parti'den başka parti mi var, kime oy vereceğiz diye düşünen ve ehven-i şer olarak AK Parti'ye oy veren vatandaşlarımız artık oy verecek bir alternatifin olduğuna kanaat getirmiş vaziyette. 

 

Milliyetçi, demokrat ve kalkınmacı siyaset anlayışı ile partimiz şimdiden milletimizin umudu olmuş durumdadır. Bizlere düşen görev milletimiz için daha fazla çalışmak, proje üretmek mücadele etmek ve elbirliği ile ülkemizi kalkındırmaktır. 

Ağır ekonomik sorunlar altında ezilen vatandaşlarımıza refah içerisinde bir ülke sunmak, gençlerimizi bu ülkede mutlu hale getirmektir. 

 

Allah'ın izniyle bu mücadele zaferle taçlanacak artık aziz milletimiz ilk seçimde İYİ Parti iktidarı ile tanışacaktır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.