GENMOT 2014 yılı değerlendirme toplantısı

GENMOT 2014 yılı değerlendirme toplantısı

Geçtiğimiz günlerde ​GENMOT, Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Küçük başkanlığında ve tüm kurul mensuplarının katılımı ile 2014 yılı değerlendirme toplantısı yaptı. Yapılan toplantıda 2014 yılı içerisinde gerçekleşen faaliyetler değerlendirildi ve 2015 yılı iç

Genel itibariyle verimli geçen toplantıda 2014 yılında sektörde GENMOT’un attığı adımlar gözden geçirildi. 2013 sonunda konulan hedeflere ulaşmanın verdiği gururla 2015 yılına merhaba derken bu yılda herhangi bir aksaklığa meyil vermemek için ‘Var olan sistem nasıl korunur ve üzerine yeni çıtalar nasıl eklenir?’ gibi konular toplantı gündemini oluşturdu. 2014 de karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Müdürlerin tek tek sunumlarıyla yıl sonu brifingi verdiği oturumda şirketin bir yılda ne kadar büyüdüğü, kendi alanında ciddi çalışmalara yer vererek çalışmanın 2023 hedef çizgisinde olan GENMOT’a ve Türkiye’ye nasıl katkıda bulunduğu masaya yatırıldı.

Türkiye’nin ilk krank mili üretimini gerçekleştirerek, Türk otomotiv sektöründe yapılamayanı yapan firmanın, bugün yaptığı krank mili üretimi ile Avrupa ülkelerindeki dev otomotiv firmalarının tercih ettiği marka olmayı başarmanın ağır bir yük olduğu bilincinde 2015 de; Türkiye ve Avrupa’daki kâr marjı oranları, gelen ve giden bütçe değişimleri, büyüyen Yeni Türkiye’deki ekonomide GENMOT payı gibi rakam hedefleri de açıklandı. Bu rakamlar üzerinde ise AR-GE’nin önemi tekrar tekrar vurgulandı.

Toplantı sonunda karşılıklı teşekkürler kabul edilirken 2015’in Türkiye ve tüm dünya için güzel bir yıl olması temennilerine yer verildi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.