Gençlik ve Spor Bakanı Bak: Türkiye, spor tesislerinde bir devrimi yaşıyor

Gençlik ve Spor Bakanı Bak: Türkiye, spor tesislerinde bir devrimi yaşıyor

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ümraniye'de yüzme havuzu açılışı yaptı. Bakan Bak, "Türkiye, spor tesislerinde bir devrimi yaşıyor. Avrupa'nın ve dünyanın en önemli spor salonları ve stadyumları Türkiye'de inşa edildi." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ümraniye'de yüzme havuzu açılışı yaptı.

Bakan Bak, Ümraniye Belediyesi tarafından yapılan Akademi Ümraniye Parseller Yüzme Havuzu'nun açılış törenine katıldı. Törende Ümraniye Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile vatandaşlar yer aldı.

Törende konuşan Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sporun içinden geldiğini belirterek, "Türkiye'nin dört bir yanını spor tesisleriyle donatan AK Parti iktidarının lideri Recep Tayyip Erdoğan. Son 22 yılda 700'e yakın yüzme havuzu yaptık. Eser siyasetimiz devam ediyor. Türkiye, spor tesislerinde bir devrimi yaşıyor. Avrupa'nın ve dünyanın en önemli spor salonları ve stadyumları Türkiye'de inşa edildi. Bu eserlerin hepsi bu ülkenin geleceği olan çocuklarımız, gençlerimiz için." ifadelerini kullandı.

"Yüzme bilmeyen kalmasın" projesiyle 10 milyon çocuğa yüzme öğrettiklerini aktaran Bakan Bak, "Türkiye'nin dört bir yanında inşa ettiğimiz olimpik ve yarı olimpik havuzlarımızda, tesislerimizde çocuklarımıza yüzme öğretiyoruz. 10 milyon çocuğumuza yüzme öğrettik, öğretmeye de devam edeceğiz. Çünkü çocuklarımız bizim geleceğimiz." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.