Gençlik öğrencilerinden hayvan barınağı gezisi

Gençlik öğrencilerinden hayvan barınağı gezisi

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle Özel Gençlik İlköğretim Okulu öğrencileri, Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Hayvan Barınağına gezi düzenledi.

Öğrencilerin, can taşıyan her varlığa gerekli saygı ve sevginin gösterilmesi, merhamet duygularının pekiştirilmesi amacıyla tertip edilen gezi renkli görüntülere sahne oldu.
Anasınıfı, birinci ve ikinci sınıfların katılımıyla gerçekleşen ziyarette öğrenciler, yanlarında getirdikleri sütlerle orada bulunan hayvanları besleyerek onlara olan sevgilerini gösterdiler. Konya Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Ümit Sürmeli, bu konuya gösterilen hassasiyetten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek çocuklarda sevgi ve merhamet duygularının bu gibi etkinliklerle pekiştirilmesini istedi.
Program sorumlusu Ahmet Yorgancı, “Okulumuzda yürüttüğümüz Değerler Eğitimi çalışmalarına paralel olarak planladığımız Toplum Hizmeti çalışmalarında birini daha gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Öğrencilerimizi hayata hazırlarken temel değerlerimizin de mutlaka öğrencilerimize kazandırmayı hedefliyoruz. Bu tür etkinliklerin de bizi hedeflerimize ulaştıracağına inanıyoruz” dedi. Yorgancı, öğrencilere teşekkür etti.
Hayvanlara sütlerini içiren öğrencilerin yüzünde sorumluluklarını yerine getirmenin mutluluğu vardı.
MERHABA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.