Gençler sabah namazında kıyama durdu

Gençler sabah namazında kıyama durdu

Konya’da üniversite öğrencileri Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Camii’nde gerçekleşen sabah namazı buluşmasında bir araya gelerek kıyama durdular

Selçuk Üniversitesi, Konya Teknik Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrencileri düzenli olarak gerçekleştirilen sabah namazı buluşmalarına bir yenisini daha ekledi. Üniversitelerde faaliyet gösteren kimi toplulukların öncülük ettiği buluşma, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

img-9915.jpg

Sabah namazı vakti Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Camii’nde buluşan gençler, cemaatle kılınan namazın ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve eski Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar’ın vaazına kulak verdi. Akpınar, vaazında namazın önemine ve Müslümanca bir hayata değindi. Sabah namazında bir araya gelen gençler ise ümmetin birlik olması adına yapılan çalışmaları değerli bulduklarını ve desteklediklerini kaydetti. Sabah namazı buluşması çorba ikramı ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

img-9957.jpg

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.