Genç Saadet Konya’da devir teslim töreni

Genç Saadet Konya’da devir teslim töreni

Yaklaşık iki yıldır Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürütmekte olan Mehmet Esat Ergener, görevini İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kollu’ya devretti.

Ankara’da gerçekleştirilen devir teslim töreninde Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman tarafından Kollu’ya görevlendirme belgesi de verildi.

Abdulkadir Karaduman, değişiklikle ilgili sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Değerli Esat Ergener kardeşime Gençlik Kolları Konya İl Başkanlığı süresince yapmış olduğu gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür eder, yeni başkanımız Mahmut Sami Kollu kardeşime yeni görevlerinde başarılar dilerim.”

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ise sosyal medya hesaplarından şu açıklamayı gerçekleştirdi; “Gençlik Kolları İl Başkanımız Mahmut Sami Kollu kardeşimiz olmuştur. Kendisine muvaffakiyetler diliyorum. Hepimiz için hayırlı olsun. Mehmet Esat Ergener kardeşime de bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.”

1-11.jpg

Görevini devreden İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Esat Ergener; “Konya teşkilatlarımızda bizlere emanet edilen zor görevleri eksiğiyle yükseğiyle birer birer teslim ettik. ‬Güzellikler rabbimizden, fenalıklar nefsimizdendir. Gençlik Kolları başkanlığımız döneminde bizlere desteklerini esirgemeyen başta Genel Başkanımız Abdulkadir Karaduman, İl Başkanımız Hüseyin Saydam ve Konya İl Gençlik Kolları yönetimimiz olmak üzere tüm kardeşlerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Mahmut Sami Başkanımıza da yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Önünde, arkasında değil her daim yanındayız.” şeklinde konuştu.

Görevi devralan Mahmut Sami Kollu ise yaptığı açıklamada; “Esat Ergener başkanımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Konya’mızdaki gençlik çalışmalarımızı, bayrağı devraldığımız yerden daha da ileriye, ekibimizle birlikte, Konya gençliğine sahip çıkmak için gecemizi gündüzümüze katarak taşımaya devam edeceğiz.” dedi.

2-2.jpgMahmut Sami Kollu kimdir?

1990 yılında Konya’da doğdu. 2009 yılında Meram Muhittin Güzelkılıç Lisesi’nden mezun olduktan sonra 2013 yılında Niğde Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. AGD Niğde Üniversite ve AGD Konya’da çeşitli kademelerde görev aldı. 2017 yılında Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı görevine getirildi. 02 Temmuz 2020 tarihinde Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görevlendirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum