'Gelişmiş Ülkeler Stk’ler Tarafından Yönetilir'

'Gelişmiş Ülkeler Stk’ler Tarafından Yönetilir'
Viranşehir Girişimci İş Adamları Derneği (VİRGİAD) Başkanı Recep Acar, gelişmiş ülkelerin sivil toplum kuruluşları (STK), gelişmemiş ülkelerinse siyasetçiler tarafından yönetildiğini söyledi.

Viranşehir Girişimci İş Adamları Derneği (VİRGİAD) Başkanı Recep Acar, gelişmiş ülkelerin sivil toplum kuruluşları (STK), gelişmemiş ülkelerinse siyasetçiler tarafından yönetildiğini söyledi. Gelişmiş ülkelerdeki STK’lerin fazlalığına dikkat çeken Acar, toplumların gelişmişlik seviyesinin bununla doğru orantılı olduğunu ifade etti.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yerel ve ulusal basın temsilcileriyle biraraya gelen VİRGİAD Başkanı Acar, dernek olarak bütün faaliyetlerinin medyayla paylaşılacağını dile getirdi. Recep Acar, “Yerel basın, ilçemizin iyi tanıtılması için çok önemlidir. Şanlıurfa’nın ilçeleri arasında da Viranşehir medyası büyük bir öneme sahiptir. Dernek olarak önümüzdeki yıl yapacağımız iş forumları ve ilçemizdeki işadamlarının yurtdışına yatırım yapması için kuracağımız ticaret köprüleri olacaktır. TUSKON'un aralık ayının ilk haftasındaki Ticaret Köprüsü programına ilçemizden de işadamlarının katılımını sağlayacağız.” dedi.

Dernek yönetimiyle birlikte basın mensuplarına ilçenin meselelerinden bahseden VİRGİAD Başkanı Acar, en büyük sıkıntının işsizlik olduğunu belirterek, üretime yönelik yatırım çağrısında bulundu. Dernek üyeleriyle ortaklaşa bir çalışma yaptıklarını belirterek, çözüm sürecinin devam etmesi halinde ilçeye büyük çaplı yatırımlar yapılacağına inandığını söyledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.