Saadet Partisi'nin Konya adayı belli oldu

Saadet Partisi'nin Konya adayı belli oldu

Saadet Partisi'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman oldu. Karaduman, 27. dönem Saadet Partisi Konya Milletvekiliydi. Resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması planlanıyor

Saadet Partisi, Konya'da adayını belirledi. Yapılan istişareler neticesinde Saadet Partisi'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman oldu. 27. dönem Saadet Partisi Konya Milletvekili olan Abdulkadir Karaduman, Konya kamuoyunun da yakından tanıdığı bir isim olarak biliyor. Konya'nın ilçelerini adım adım gezen, Konya'nın sorunlarını yakından takip eden Karaduman, kısa süre içinde Saadet Partisi teşkilatlarıyla birlikte saha çalışmalarına başlayacak.

ABDULKADİR KARADUMAN KİMDİR?

Abdulkadir Karaduman, 1992 yılında doğdu. ilköğretim ve ortaöğrenimini Malatya'da tamamladı. İnönü Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Çankaya Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde yüksek lisans eğitimini almaya devam etmektedir. Saadet Partisi'nin çeşitli görevlerinde yer aldı. Abdulkadir Karaduman orta seviyede İngilizce ve az düzeyde Farsça bilmektedir. Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanlığı yapan Abdulkadir Karaduman, 27. dönem Saadet Partisi Konya Milletvekiliydi.

EMRE ÖZGÜL

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum