Gelecek sezonun planlaması yapılıyor

Gelecek sezonun planlaması yapılıyor

İttifak Holding Konyaspor’da yeni sezon planlama çalışmaları başladı. Yeşil beyazlı ekipte birçok oyuncunun sözlemşesi bitecek. Yeşil-beyazlı yönetim Bülent Korkmaz ile de yola devam etmek istiyor

Süper Ligde 2019-2020 sezonu henüz tamamlanmadı. Ligde beklemediği bir tablo ile karşılaşan Konyaspor camiası yeni sezona yeni umutlarla başlamak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip yeni sezon planlamasına şimdiden başladı.

İttifak Holding Konyaspor’da sezonun tamamlanması durumunda tam 9 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor. Uzun yıllardır Konyaspor forması giyen oyuncuların pek çoğu ile sözleşme yenilenmesi beklenmiyor. Yeşil-beyazlı ekipte Ali Turan, Uğur Demirok, Jens Jonsson, Jevtovic ve Riad Bajic gibi isimlerinin de içlerinde bulunduğu 9 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor.

Süper Lig’de sezona iyi başlamasına rağmen 8. haftadaki Malatyaspor maçıyla birlikte düşüşe geçen Anadolu Kartalı, bu sezon beklentilere bir türlü yanıt veremedi. Son Fenerbahçe karşılaşmasıyla haftalar sonra galibiyete uzanan Konyaspor, Fenerbahçe galibiyetiyle de derin bir nefes almıştı. İttifak Holding Konyaspor’da sezon sonu sözleşmeleri bitecek olan, Ali Turan, Ferhat Öztorun, Fallou Diagne, Jens Jonsson, Marko Jevtovic, Riad Bajic, Uğur Demirok, Ertuğrul Taşkıran ve Mücahit Atalay gibi isimlerle yollar ayrılabilir. Yabancı oyuncuların birçoğunun da takımdan ayrılmak istediği ifade ediliyor.

KORKMAZ KALMAK İSTİYOR

Konyaspor’un yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz'ın gelecek sezonda da takımda kalmaya sıcak bakıyor. Yeşil-beyazlı takımdaki çalışma ortamını her fırsatta öven ve Konyaspor'un kurumsal bir yapıda olduğunu ifade eden 51 yaşındaki teknik adam, sıkıntılı geçen bu sezonun ardından ligde kalmaları halinde önümüzdeki sezonun çok daha farklı olacağını belirtmişti. Oyuncularla iletişimi iyi olan Bülent Korkmaz konusunda yönetimin sezon sonunda nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor. Deneyimli teknik adam, Konyaspor'un başında şu ana kadar 5 karşılaşmaya çıktı. Anadolu kartal' söz konusu bu dönemde 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 6 puan topladı. Korkmaz, maç başına 1,2 puan ortalaması tutturdu.

OYUNCU İZLİYOR

Koronavirüs salgını sebebiyle evde ailesiyle birlikte vakit geçiren Korkmaz, bir yandan da farklı liglerden çok sayıda oyuncuyu takibe aldı. 51 yaşındaki çalıştırıcı, özel programlar sayesinde birçok oyuncunun görüntülerini ve verilerini izlediğini açıkladı. Deneyimli teknik adam, vaktinin önemli bir bölümünü oyuncu izlemeye ayırıyor. Korkmaz, belirlediği isimleri daha sonra Konyaspor izleme heyeti ve yönetimle paylaşarak transferde atılacak adımlar noktasında görüş alışverişinde bulunacak.

NİSAN SONU ANTRENMANLAR BAŞLAYABİLİR

Konyaspor'da evde yapılan çalışmalarla hazırlıklar devam ederken, toplu idmanların 27 Nisan'da başlayabileceği belirtildi

Süper Lig'de koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen ara devam ederken, Konyaspor ise bu dönemde evde yapılan çalışmalarla hazırlıklarını sürdürüyor. Liglerin haziran ayında başlaması ihtimali kuvvetlenirken, Konyaspor'da ise çalışma programı yeniden planlanıyor. Yeşil-beyazlılarda önümüzdeki hafta itibariyle çalışmaların Kayacık Tesisleri'nde start alması bekleniyor. Bu haftayı da bireysel çalışmalarla değerlendirecek yeşil-beyazlı temsilcimizde, futbolcuların 27 Nisan Pazartesi gününden itibaren tesislerde bir araya gelerek takım halinde çalışmalara başlaması planlanıyor

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum