Gelecek Partisi Konya'da adayını açıkladı: 'Sevilen bir isim olacak'

Gelecek Partisi Konya'da adayını açıkladı: 'Sevilen bir isim olacak'

Yerel seçime yaklaşık 5 ay kaldı. Partilerin heyecanı zirveyi görürken, “partilerin adayları kim olacak” sorusunun cevabı da merak ediliyor. Gelecek Partisi Konya adayını açıkladı.

Yerel seçime yaklaşık 5 ay kaldı. Partilerin heyecanı zirveyi görürken, “partilerin adayları kim olacak” sorusunun cevabı da merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde birtakım program kapsamında Konya'ya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun konağında birçok isimle görüştüğü, görüştüğü isimlerin ise kendi alanlarında öncü isimler olduğu öğrenildi. Merkez ilçeler için birkaç aday adayı ile görüşmeler yapılırken, Konya Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığı için de bazı isimlerle temas kurulduğu öğrenildi. Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan, önceki gün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

adsiz-001.jpg

Arslan, Ankara'da Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile görüştüklerini ve önemli kararlar alındığı söyledi. Arslan, paylaşımında şu cümlelere yer verdi: “Bugün Genel Merkezde Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdik. Yerel seçimler çerçevesinde Konya'mızın geleceğini konuştuk. Kamuoyu tarafından sevilen ve yakından tanınan önemli bir isimle Konya Büyükşehir'de taşları yerinden oynatacağız.” Arslan'ın bu paylaşımı, Gelecek Partisi Konya'da Büyükşehir Belediye başkan adayını belirledi yorumlarını da beraberinde getirdi.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum