“geleceği Türk Gençliği Aydınlatacak”

“geleceği Türk Gençliği Aydınlatacak”

AK Parti KAYSERİ Melikgazi İlçe Başkanı S.Sami Kadıoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.Başkan Kadıoğlu, tüm gençlerin bayramını kutladığı mesa...

AK Parti KAYSERİ Melikgazi İlçe Başkanı S.Sami Kadıoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Başkan Kadıoğlu, tüm gençlerin bayramını kutladığı mesajında 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’dan başlayan bağımsızlık hareketinin, birlik ve dayanışma ruhuyla birleşerek tüm yurtta dalga dalga yayılıp milli mücadelemizin zaferle sonuçlandığını hatırlattı. Verilen büyük mücadele sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin Türk gençliğine armağan ve emanet edildiğini belirten Kadıoğlu, "Geleceği Türk gençliği aydınlatacak ve gelecek gençliğin ellerinde yükselecektir. Gençlerimizin atacakları doğru ve kararlı adımlarıylaTürkiye’yi geleceğe taşıyacağına yürekten inanıyoruz." dedi.

Kadıoğlu, yazılı olarak yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Nüfusunun büyük çoğunluğu genç olan ülkemizin gelişmesi ve kalkınması, gençlerimizin kendilerini iyi yetiştirerek, ülke meselelerine duyarlı olmalarından geçmektedir. Üreten, yeniliklere imza atan, sorgulayan, araştıran, geliştiren bir gençlik Türkiye’yi daha güzel günlere taşıyacaktır. Türk gençliği kendisine verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, tüm gençlerimizi sevgiyle selamlıyorum.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.