Gazete dağıtıcısı Hasan Dayan trafik kazası sonucu vefat etti

Gazete dağıtıcısı Hasan Dayan trafik kazası sonucu vefat etti

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Kanal 42 Televizyonu personeli Hasan Ali Dayan’ın babası Hasan Dayan geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Kanal 42 Televizyonu personeli Hasan Ali Dayan’ın babası Hasan Dayan geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Milli Gazete dağıtıcısı Hasan Dayan (50), motosikletine otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybetti. Dağıttığı gazetelerle Dayan'ın cansız bedeni örtüldü. 
Kaza, saat 08.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Ahmet Özcan Caddesi'nde meydana geldi. Beytullah Altun'un (21) kullandığı 42 AGJ 850 plakalı otomobil, gazete dağıtıcısı Hasan Dayan yönetimindeki 42 DFN 83 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten metrelerce havaya uçan Dayan, yola düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde Dayan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Dağıttığı gazetelerle Dayan'ın cansız bedeninin örtüldüğü görüldü.  Kazanın ardından otomobil sürücüsü Beytullah Altun, gözaltına alındı. 
Gazilik unvanı da bulunan Hasan Dayan, bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Seyit Şahin Kurtuluş Mezarlığı’na defnedilecek. Merhaba Gazetesi olarak merhum Hasan Dayan’a Allah’tan rahmet yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.
ÖZDEMİR’DEN TAZİYE
Konya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Gazete Abone Dağıtım Görevlisi Hasan Dayan’ın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Özdemir açıklamasında, “Basın sektörünün Gazete Abone Dağıtım Görevlisi arkadaşlarımız gibi hiç görülmeyen gizli kahramanları vardır. Hasan Dayan kardeşimizde bunlardan birisi idi. Görevleri sadece kendilerine emanet edilen gazeteleri sabahın ilk ışıkları ile birlikte okuyucusuna ulaştırmak olan bu arkadaşlarımız yağmur, çamur, kar, soğuk demeden görevlerini yerine getirmek için büyük fedakarlık gösterirler. Aynı zamanda Kanal 42 Televizyonunda görevli olana Hasan Ali Dayan arkadaşımızın da babası olan Hasan Dayan ne yazık ki Cumartesi günü herkes evinde iken okuyucularına gazeteleri ulaştırmak için çıktığı yolda elim bir trafik kazası sonucu hayata genç yaşında vefat etti.  Dayan’ın ani vefatı sevenlerini olduğu kadar bizleri de üzdü. Merhuma Cenab-ı Hak’tan rahmet, yakınları, sevenleri ve Kanal 42 ailesine sabırlar dilerim” dedi.
DHA-HABER MERKEZİ

 

555.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum