Galibiyet yeni bir rekor getirir

Galibiyet yeni bir rekor getirir

Konyaspor hafta sonu evinde Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip rakibini yendiği takdirde Süper Ligde kulüp tarihinin en yüksek puanına ulaşmış olacak.

Konyaspor hafta sonu evinde Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip rakibini yendiği takdirde Süper Ligde kulüp tarihinin en yüksek puanına ulaşmış olacak. 2015-2016 sezonunda 66 puanla rekor kıran Konyaspor bitime 4 haftala kala 64 puanla 3. sırada bulunuyor.

İttifak Holding Konyaspor  ligin bitimine 4 hafta kala 64 puan toplayarak  2015-2016 sezonunda ulaştığı 66 puan rekoruna çok yaklaştı. Konyaspor hafta sonu evinde Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip rakibini yendiği takdirde Süper Ligde kulüp tarihinin en yüksek puanına ulaşmış olacak. 

Sezonu 2. sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi elemelerine gitmek ve tarihine yeni başarı eklemek için büyük çaba harcayan İttifak Holding Konyaspor cumartesi günü  sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak.

Konyaspor, bu sezon çıktığı 34 maçta 19 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 yenilgi aldı. İlhan Palut’un öğrencileri rakip filelere 59 gol atarken,  38 gole engel olamadı. 

 Bu sezon ilk kez Şampiyonlar Lig’ine katılmayı hedefleyen Konyaspor,  kalan 4 haftada hata yapmak istemezken lig tarihinde de puan rekorunu da egale etmek istiyor

Yeşil-beyazlı ekip kalan haftalarda sadece 3 puan alması durumunda ligdeki puan rekorunu kıracak. Anadolu Kartalı, 2015-2016 sezonunda Aykut Kocaman döneminde 66 puanla sezonu tamamlamış ve Süper Lig tarihinin en iyi puanını yakalamıştı 34. hafta sonunda 64 puan toplayan İlhan Palut'un öğrencileri, kalan 4 maçta bu rekorunu kırmaya çalışacak. Yeşil-beyazlı ekip, 2015-2016 sezonunda 34. ve son haftayı haftayı 66 puanla 3. sırada tamamlamıştı.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum