Galibiyet hasretine taraftar ilaç olur

Galibiyet hasretine taraftar ilaç olur

Konyaspor son haftalarda yaşadığı düşüşe Kayserispor maçı ile son vermek istiyor. Bu maçta takımın en büyük itici gücü olan yeşil-beyaz sevdalısı taraftarının desteği Kayserispor ilei oynanacak eşik maçını galibiyetle atlamak istiyor

Sezona çok iyi başlayan Konyaspor, son 5 haftada 4 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 3 puana hasret kaldı.

Süper Lig'in 9. haftasında konuk olduğu Galatasaray’a 1-0 yenilen Konyaspor’da galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Yeşil-Beyazlılar, bu sezon çıktığı son 5 karşılaşmada 4 beraberlik 1 mağlubiyet aldı.

En son ligde galibiyetini 11 Eylül 2021 tarihinde Konya’da oynanan Altay karşısında 3-1’lik skorla alan Konyaspor, sonraki oynadığı 5 maçta 3 puan çıkaramadı. Önceki haftalarda liderlik şansı olan yeşil-beyazlı ekip son 5 haftada yaşadığı puan kayıpları sonrasında 9. haftayı 14 puanla 9. sırada tamamladı. Alt sıralarda yer alan Göztepe ve Giresunspor'un da kazanmasıyla Konyaspor'un son 4 sıra ile olan puan farkı da 6'ya kadar düştü.

Konyaspor Kayserispor maçıyla yeni bir başlangıç yapmayı planlıyor. Deplasmanda oynadığı Galatasaray karşısında Süper Lig'deki namağlup unvanı da sona eren yeşil-beyazlı ekip, Kayserispor maçıyla beraber 5 maç sonra kazanmak ve puanını 17'ye çıkarmak istiyor.

TARAFTARA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR

Son haftalarda galibiyete hasret kalan Konyaspor’un evinde oynayacağı Kayserispor maçında taraftarından büyük destek bekliyor. Bu sezon iç sahada oynanan maçlarda yeterli seyirci desteği göremeyen yeşil-beyazlı ekip Kayserispor karşısında oynanacak kritik maçta taraftarını yanında görmek istiyor.

Konyaspor yönetimi kritik maç öncesinde taraftarın stadyuma gelmesi adına önemli bir adım atarak bilet fiyatlarında yüzde 50’lik bir indirime gitti. Pandemi nedeniyle stadyumun kapasitesinin yarısı kadar seyircinin alındığı maçlarda Konyaspor’un 21 bin taraftarının maça gelme hakkı bulunuyor.

Yeşil-beyazlı camia kritik süreçten geçtiği bu zamanda en azından 10 bin taraftarını stadyumda görmek istiyor. Sezona iyi başlangıç yapan Konyaspor son haftalarda yaşadığı düşüşe Kayserispor maçı ile son vermek istiyor. Bu maçta takımın en büyük itici gücü olan yeşil-beyaz sevdalısı taraftarının desteği Kayserispor ilei oynanacak eşik maçını galibiyetle atlamak istiyor.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.