Galatasaray, Fenerbahçe ve Samsunspor'u tebrik eden Konyaspor başkanı yorumları kapattı
Yayınlanma:
Sosyal medya hesabını sık ve etkin bir şekilde kullanan Tümosan Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Atiker; Avrupa’daki galibiyetlerinden dolayı Galatasaray, Fenerbahçe ve Samsunspor’u tebrik etti. Atiker, paylaşımlarını yoruma kapattı
Tümosan Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Atiker Avrupa’da oynadıkları maçları kazanan Galatasaray, Fenerbahçe ve Samsunspor’u tebrik etti.

Atiker, ilk paylaşımını Galatasaray için yaptı. Tepki gelince Atiker, paylaşımlarını yoruma kapattı. Konyaspor taraftarı da Atiker’in paylaşımları sonrası ikiye bölündü.

Kimi taraftar Atiker’in yaptığının doğru olduğunu öne sürerken, kimileri de “Buna ne gerek var başkan” dedi. Tebrik mesajlarının kulübün resmi hesaplarından değil de Atiker’in şahsi hesabından yapması da tartışmaları alevlendirdi.

Kaynak:Haber Merkezi
Konya Spor





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.