Futbol okulları Diyarbakır ve Marmaris’te

Futbol okulları Diyarbakır ve Marmaris’te

Konyaspor Futbol Okulları çalışmalarını ülke genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

 

Konyaspor Futbol Okulları çalışmalarını ülke genelinde tüm hızıyla sürdürüyor. Yapılan çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “ Son olarak Nevşehir, Mardin, Şırnak’ta faaliyete geçen organizasyonumuz; Diyarbakır ve Marmaris’e Konyaspor armasını taşımanın gururunu yaşıyor.

Çalışmalarımız ve görüşmelerimizin neticesinde, Konyaspor Futbol Okullarımız Diyarbakır’da Cihan Çetin ve Ercan Urcan hocalarımızın yönetiminde faaliyete başlayacak Marmaris’te ise Mert Bakırsini hocamız yönetiminde Konyaspor Futbol Okulumuz ile faaliyetlerine başlayacak. Hocalarımıza başarılar diliyoruz.

Türkiye genelinde başlattığımız projemize emin adımlarla ilerliyoruz. Önceliğimiz Konyaspor armasını Türkiye’nin her ilinde faaliyet göstermesini sağlamak ve oyuncu kaynağı oluşturmak.

Pandemi sürecinin ardından Konya merkez ve diğer illerde kamp ve turnuva organizasyonları düzenleyerek sporcularımızın gelişimini sağlayacağız aynı zamanda yetenekli oyuncu seçmelerimizi yapacağız.

Türkiye genelinde Konyaspor Futbol Okullarımız ile çalışmak isteyen antrenörler Futbol Akademimiz ile irtibata geçebilir.”

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.