Futbol antrenör seminerleri 5 Haziranda yapılacak

Futbol antrenör seminerleri 5 Haziranda yapılacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) işbirliği ile yapılan, “Sürekli UEFA Antrenörleri Gelişim Semineri” ile “Zorunlu TFF Antrenörleri Gelişim Seminerleri” 5 Haziran 2023 pazartesi günü Necmettin Erbakan Üniver

TÜFAD Konya Şube Başkanı, İsmet Karababa seminerler ile ilgili yaptığı açıklamada; “

TFF Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından belirlenen, TFF Yönetim Kurulu tarafından kararlaştırılan esaslara göre; UEFA Elit A – Teknik Direktör - UEFA A – TFF-A - UEFA B – Profesyonel Kaleci Antrenör belgesine sahip olan her antrenör 3 yılda bir sürekli eğitim seminerlerine katılarak 15 Puan toplamak zorunda. Bu süre içerisinde gerekli olan 15 puanı toplayamayan antrenörlere 3 yıl çalışma izni TFF tarafından verilmemektedir.

TFF B – TFF C – Amatör Çalıştırıcı – Aday Antrenör – Amatör Kaleci Antrenör belgesine sahip antrenörler ise 2 yılda bir zorunlu antrenör seminerine katılarak 15 puan almak zorundadır. Seminere katılmayan antrenörlerimize de TFF 2 yıl çalışma izni vermemektedir.

Buna göre; Sürekli UEFA “5 Puan” - Zorunlu TFF “15 Puan” olan antrenör gelişim seminerlerimizin kayıtları genel merkezimizin www.tufad.org.tr web sitesi üzerinden seminer kayıtları yapılmaktadır..

UEFA belgesine sahip tüm antrenörlerimizin eksik olan kredileri varsa bunu gidermeleri adına bu seminer döneminde yararlanma imkânları bulunmaktadır.

Her iki seminer, 05 Haziran 2023 pazartesi günü Necmettin Erbakan Üniversitesi, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Erol Güngör Salonunda saat: 09.30 – 17.00 arasında yapılacaktır.

Bilgi yenilendikçe antrenörümüzün gelişebileceğine, camiamızın bizlerden beklediği sonuçlara ulaşabileceğine olan inancımızla kıymetli eğiticilerimizle birlikte önemli konu başlıklarını içeren bir program hazırladık. Eğitim seminerimizde alanında uzman ve değerli; Prof. Dr. Gülfem Sezen Balçıkanlı, Prof. Dr. Yakup Akif Afyon, Doç. Dr. Mehmet Fatih Yüksel, Dr. Rıdvan Kır, Dr. Veysel Böğe gibi eğiticilerimiz görev yapacaklar.

Camiamıza önemli hizmetleri bulanan hocalarımızı yaşarken hatırlama, camiamıza hatırlatma ile vefat eden üyelerimizi rahmetle anmak ve anılmalarına vesile olmak adına devam ettirdiğimiz “Ahde Vefa” anlayışımızın gereği olarak kurs ve seminerlerimize geçmişten bugüne önemli isimlerimize yer vermiştik.

Bu anlayışımızın bir gereği olarak eski başkanlarımızdan; Haldun Üstel ile Ali Bingöl hocalarımızın isimlerini sürekli UEFA antrenör seminerimize, vefat ederek aramızdan ayrılan Mustafa Şener ile Bahattin Yavuz hocalarımızın isimlerini de zorunlu TFF Antrenör seminerimize verilmesine karar verdik.

Seminerlerimizin antrenörlerimizin gelişimine, çocuk ve gençlerimizin geleceğe hazırlanmasına, kulüplerimizin hedeflerine ulaşmasına katkı sunacağına olan inancımla seminerlerimizle ilgili bilgiyi antrenörlerimiz başta olmak üzere spor camiasıyla paylaşmak isterim.” ifadelerine yer verdi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.