Fuhuşa teşvikten ceza alan reklamcıya 'Yılın En İyi Reklamcısı Ödülü' verildi!

Fuhuşa teşvikten ceza alan reklamcıya 'Yılın En İyi Reklamcısı Ödülü' verildi!

Konya’da fuhuşa teşvik suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası alan Emrah Y. İsimli reklamcı Altın ve Kariyer Ödülleri Zirvesi tarafından “Yılın En İyi Reklamcısı” ödülüne layık görüldü

Konya’da daha önce lüks aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu köpeği sosyal medya hesabında paylaşıp, aracının sigorta reklamını yapan ve büyük tepki toplayan 33 yaşındaki Emrah Y., 'fuhuşa teşvik' suçundan 1 yıl 8 ay hapisle cezalandırıldı. Çarptığı köpeğin fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaşıp sigorta şirketinin reklamını yaparak tepkilere neden olan Emrah Y., fuhuşa teşvik suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası ile cezalandırıldı. İddialara göre eşinden bir süre önce ayrılan ve iş arayan 2 çocuk annesi 40 yaşındaki Ö.Y., önceden tanıdığı Emrah Y.'den iş bulma konusunda yardım istedi. Emrah Y., iddiaya göre kadına ‘ünlüler de oynuyor’ diyerek, para karşılığı soyunulan bir oyunda oynamasını tavsiye etti.

KONYALI FİRMALAR SÖZLEŞMELERİNİ FESH EDİYOR

Basında çıkan haberlerin ardından söz konusu reklamcı ile çok sayıda Konya firması iş sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından herhangi bir açıklama yapmayan Emrah Y. Altın ve Kariyer Ödülleri Zirvesi’nde 2020 yılının en iyi reklamcısı ödülüne layık görüldü.

ÖDÜLÜ KONYALILARA İTHAF EDİYORUM

Emrah Y. ödül törenine sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak, ödülünü tüm takipçilerine duyurdu. Emrah Y. ödülünü ünlü modacı Yıldırım Mayruk’un elinden almanın kendisi için büyük bir şeref olduğunu söyledi. Ödül töreninde konuşan Emrah Y. ,şunları söyledi:“Bu ödülü iyi günde kötü günde yanımda olan reklamcısı olduğum sevgili müşterilerime, sevgili eşim ve beni bugünlere getiren sevgili annem adına alıyorum. Ödülümü sevgili Konyalılara ithaf ediyorum. Son olarak buradan Mevlana’nın çok beğendiğim 7 öğüdünden 4’ünü okumak istiyorum. Şefkat ve merhamette güneş gibi ol, başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol, hiddet ve asabiyette ölü gibi ol, hoşgörülükte deniz gibi ol..Herkese iyi akşamlar diliyorum.'

ÜNLÜ SANATÇILARI KONYA’YA GETİRDİM

Konya’ya bugüne kadar çok sayıda ünlü sanatçıyı getirdiğini dile getiren Emrah Y., “Ben Konyalı değilim ama şirketim Konya’da ve Konya’yı çok seven birisiyim. İstanbul’da yaşayan sanatçıların birçoğunu Konya’ya getirdim. Türkiye’nin en büyük sanatçılarını Konya’ya getirdim. Buradaki herkesi Hz. Mevlana’nın hoşgörü şehri Konya’ya davet ediyorum“ dedi.

CEZASI 5 YIL SÜREYLE ERTELENDİ

Kadının şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada Emrah Y. hakkında ‘cinsel taciz’ suçundan 3 aydan 2 yıla kadar, ‘bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak veya aracılık etmek veya yer temin etmek"ten 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.  7. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılan yargılama sonunda Emrah Y., 'cinsel taciz' suçundan beraat ederken, 'fuhuşa teşvik' suçundan iyi hal indirimiyle 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ceza, 5 yıl süreyle ertelendi.

Merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum