Fidancı, Konya'daki  görevine veda etti

Fidancı, Konya'daki görevine veda etti

Konya'da uzun yıllardır görev yapan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı (CİB) Konya İl Müdürü Abdurrahman Cüneyd Fidancı'nın yeni görev yeri belli oldu.

İl Müdürü Abdurrahman Cüneyd Fidancı, Konya'daki görevine veda etti. Fidancı'nın yeni görev yeri ise İstanbul oldu. Konya'da güzel günler geçirdiğini, güzel dostluklar edindiğini söyleyen Fidancı, Konya medyasının güçlü olduğuna da vurgu yaptı. Bizler de Merhaba Gazetesi olarak Abdurrahman Cüneyd Fidancı'yı tebrik eder, yeni görevinde ise başarılar dileriz.

ABDURRAHMAN FİDANCI KİMDİR?

1976 yılında Adıyaman’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden mezun olduktan sonra, 2000-2009 yılları arasında İstanbul Bağcılar Belediyesinde, 2010 yılından itibaren de Beykoz Belediyesinde Basın Danışmanlığı görevlerinde bulundu. Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr.M.Mehdi Eker’in danışmanlığını yürüttü. Kurucuları arasında yer aldığı Basın Danışmanları Platformu’nun Genel Sekreterliğinin ardından, Platform Başkanlığı görevlerinde de bulunan Fidancı, 7.02.2017 tarih ve 81 sayılı olurlarıyla, Basın Yayın ve Enformasyon Konya İl Müdürlüğü görevine atanmıştı. Fidancı, evli ve bir çocuk babasıdır.

Merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.