Ferdi: Şeker’e kesinlikle gitmeyeceğim

Ferdi: Şeker’e kesinlikle gitmeyeceğim

Konyaspordan Şekerspora gidip gitmeyeceği günlerdir tartışılan Ferdi Başoda, bu transfere son noktayı koydu.

Dün kendisiyle görüştüğümüz oyuncu, “Ben Şekerspor’da oynamak istemiyorum. Bonservisimi aldıkları söyleniyor. Böyle bir şey olsa bile benim Şekerspor kulübüne gidip imza atmam gerekir. Ama ben Şekerspor’da oynamak istemiyorum” dedi.

Şekerspor’da oynamak istemediğini defalarca açıklamasına rağmen, bu transferle gündeme geldiğini belirten Ferdi, “Şekerspor yöneticileriyle zaten parada da anlaşamadık. Benim orada oynamam için bu transferi istemem gerekir. Ben kesinlikle gitmek istemediğimi yönetime de söyledim. Ben sadece istediğim takımda forma giymek istiyorum. Konyaspor’da şu an için forma giymem zor gibi. Ama Giray hocamız fikir değiştirirse elbette takımda kalırım. Öncelikli tercihim Konyaspor. Ben bu takımda mücadele etmek istiyorum, oynamak istiyorum” diye konuştu.
BANK ASYA TAKIMLARININ HEPSİ PEŞİMDE
Konyasporlu yöneticilerin transfer konusunda kendilerine gerekli desteğin sağlaması gerektiğinin altını çizen Ferdi, şunları söyledi:
“Ben buraya forma giymek için geldim. Fazla forma şansı bulamadım ama sabırla oynayacağım günü bekledim. Ama gördüm ki bana Konyaspor’da forma şansı kapalı. Oynama ihtimalim yok gibi bir şey. Şu an ciddi transferler alıyorum. Adımın Şekerspor’la geçmesi tamamen benim dışımda ve bu durum benim başka bir takıma transfer olma ihtimalimi engellememeli. Ben futbol oynamak istiyorum. Transferde bu konuda yönetimden destek bekliyorum. Bank Asya takımlarının hemen hemen hepsinden teklif aldım. Konyaspor’daki son duruma bakarak teklifleri değerlendireceğim. Yine söylüyorum öncelikli hedefim Konyaspor ama başka bir kulübe gitmem gerekirse yönetimden kolaylık beklerim”
ŞEKER’DE ROTA BANK ASYA’YA ÇEVRİLDİ
TFF 2.Lig 3.Grubu aldığı başarılı sonuçlarla bitiren Şekerspor transfere de bomba gibi bir giriş yaptı. Konyaspor’lu Uğur Yanıkdemir’in ardından Anadolu Üsküdarspor’dan solbek Ferhat Yayla, Sivasspor’dan orta saha oyuncusu Murat Yılmaz ve Gebzespor’dan kaleci Emrehan Ceylân’ı kadrosuna katan yeşil-beyazlı yönetim şimdi de rotayı TFF 2.Lig ve Bank Asya 1.Ligi’ne çevirdi. TFF 2.Lig’den Eyüp, Gaziosmanpaşa, Fethiye, Bank Asya’dan ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Karşıyaka takımlarının yöneticileriyle görüşen Şekerspor yönetimi en fazla 3 oyuncu daha alarak transfere nokta koymayı planlıyor. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda bir stoper ve bir santrafor arayışlarını sürdüren yeşil-beyazlılarda orta sahaya oyuncu alınmayacağı bildirildi. İsimleri geçen 5 takım ile temaslarını sıklaştıran yönetim görüştüğü oyuncular hakkında ise ser verip sır vermezken, bu transferlerin bugün netleşebileceği belirtiliyor.
Transferle güçlendiklerini ifade eden Kulüp Başkanı Yavuz Erence, 2 veya 3 oyuncu daha alarak transfere nokta koyacaklarını söyledi. İyi transferler yaptıklarını, bunların meyvesini klasman grubunda alacaklarının altını çizen Erence, “Klasman grubu bizim için telafisi mümkün olmayan bir dönem. İddiamızı sürdürebilmek için, eksik görülen mevkilerimizi ara transferde kadromuza dahil ettiğimiz oyuncularla kapatmaya çalışıyoruz. Her zaman söylediğim gibi, Konya Şekerspor’un taraftar desteğine ihtiyacı var. Konyalı futbolseverler bizi desteklediği takdirde, çok daha başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. İkinci yarı hazırlıklarına Belek’te başladık. Futbolcularımızın moralleri yerinde. Umarım ikinci yarı bizim için daha iyi olur” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.