Fatma şeref Polat güven tazeledi

Fatma şeref Polat güven tazeledi

Selçukya Kültür Sanat Derneği’nin dernek binasında gerçekleşen 4.Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Av. Fatma Şeref Polat güven tazeledi.


Başkan Polat genel kurulda yapmış olduğu konuşmada;Selçukya Kültür Sanat Derneği olarak son 5 yılda her pazartesi akşamı düzenlemiş olduğumuz Selçukya Şiir Akşamları ile bir ilki gerçekleştirerek şehirle şiiri buluşturduk.Belli periyodlar da gerçekleştirdiğimiz Selçukya Sohbetleri programı ile alanında uzman isimlerle şehrin,tarihini kültürünü ve güncel olayları irdeleyerek alışılagelmiş sıradanlaşmış etkinliklerin dışına çıkarak ezberleri bozduk.Son olarak ise kendi şehrini tanımayan milli veya evrensel bir değer üretemez sloganı ile ''İlçe ilçe Konya '' programlarını başlatarak Konyamızın ilçelerinin tarıhı,kültürel ve turistik değerlerini ilçe belediye başkanlarımıza anlattırmaya başlayarak yine bir ilke imza attık ve atmaya devam edeceğiz.Çünkü Konya bir payitaht bizde Selçukya olarak payitaht ruhuna yakışır bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz dedi. Tek liste ile yapılan seçimlerde Selçukya Kültür Sanat Derneği'nin yeni yöneti ise şu isimlerden oluştu.
ASİL YÖNETİM KURULU
Fatma Şeref Polat (Başkan),Devriş Ahmet Şahin (Başkan Vekili),Hasan Ukdem (Başkan Yardımcısı),Tayyar Yıldırım (Sayman)Yakup Çak(Sekreter) Adnan Arı ve Hatice Hale Yücenurşen (ASİL ÜYE)
Denetim Kurulu:
Salih Sedat Ersöz (Başkan) Kazim Öztürk ve Ahmet İnci (Asil Üye)
Onur Kurulu Üyeleri :
Prof.Dr. Saim Sakaoğlu ( ONUR Kurulu Başkanı),Esin Çelebi Bayru,Fahri Özçakıl,Gazi Süleyman Ege,Bahaddin Paslı
Danışma Kurulu Üyeleri:
Prof.Dr. Hüseyin Muşmal,Prof.Dr.Alaattin Aköz,Prof.Dr.Ahmet Kazim Ürün,Prof.Dr.İlham Enveroğlu, Doç.Dr.Yağmur Küçükbezirci.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.