Fatih Özgökçen: İletişime daha açık olacağız

Fatih Özgökçen: İletişime daha açık olacağız

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen kulüp olarak belli kurallar çerçevesinde iletişime daha açık olacaklarını ifade etti.

Merhaba Gazetesi ekibi Konyaspor’un başkanlığına seçilen Fatih Özgökçen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken Spor Yazı işleri Müdürü  Ferhat Türkoğlu İstihbarat Şefi Emre Özgül ve Reklam Koordinatörü Hakan Armutcu başkan Özgökçen’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. 
Ziyarette konuşan Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen’e yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek başarı temennisinde bulundu  
Şen, kurum olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken Konyaspor haberlerine kamuoyunun çok büyük bir ilgi gösterdiğini ifade etti. Halid Şen Konyaspor’un 100. yılı için tüm şehrin ve dünyanın dört bir yanında bulunan Konyalıların heyecanlığı olduğunu söyleyerek yeşil-beyazlı kulübün çok büyük başarılar yakalaması temennisinde bulundu. 
GOLCÜ VE KANAT TRANSFERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ 
Konyaspor Kulüp Başkanı  Fatih Özgökçen  yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken  yerel medyanın şehrin tüm dinamikleri ve Konyaspor için  önemli yapı olduğunu ifade etti.  Özgökçen görev geldiklerinden buyana her alanda yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini ifade ederek: “ Ekip olarak yoğun bir mesai içerisindeyiz. Transfer çalışmaları, kulüp işleri,  federasyon toplantıları, ziyaretler buna benzer bir çok iş için yoğun bir koşturma içerisindeyiz.” diye konuştu.

whatsapp-image-2021-08-03-at-13-46-49-1.jpeg 
Taraftarın en çok merak ettiği konun transfer olduğunu ifade eden Özgökçen: “ İyi bir ekibimiz takımda  arkadaşlık ortamı ve takımdaşlık üst seviyede. Eksik mevkilerimiz var biliyorsunuz. Golcü ve kanat transferi için çalışıyoruz. Ama takdir edersiniz ki bu dönemde sadece bizim değil birçok kulübün transfer yapması kolay değil. Transfer olayı basit bir olay gibi görünse de öyle olmuyor.  Ama takımımıza mevkiilerinde verimli olacak oyuncuları kazandırmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. En kısa sürede bu transferleri de bitirerek iyi bir ekip olarak lige başlamak istiyoruz” dedi              
SPONSORLUK GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR  
Yeni sezon öncesi reklam ve sponsorluk anlamında da yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen “ Forma reklamı için bir firmamız ile anlaştık diyebilirim. Diğer sponsorluklar için görüşmelerimiz sürüyor. Konyaspor için istemekten çekinmiyorum. Bugüne kadar  birçok sanayicimize ziyarette bulundum ve kulübe destek manasında olumlu geri dönüşler aldım. Kulübümüz için gerekeni yaptığımızdan kimsenin şüphesi olmasın”diye konuştu.
ALTYAPIYA BÜYÜK ÖNEM VERECEĞİZ  
Türk futbolunun mali açıdan büyük sıkıntı içinde olduğu bu dönemde Konyaspor’un kendi öz değerlerini yetiştirmesi adına alt yapıya büyük önem verdiklerini söyleyen genç başkan: “ Altyapıya büyük önem veriyoruz. Alt yapı kurmaylarımız ile sık sık toplantılar düzenliyoruz. Kulüplerin mali sıkıntı yaşamaması için kendi öz kaynaklarını kullanması gerekli. Buradan yetiştireceğimiz gençlerimizle Konyaspor hem mali anlamda hem de sportif başarı anlamında iyi yerlere gelecektir” ifadelerini kullandı. 

İLETİŞİME AÇIK OLACAĞIZ 

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen  son olarak belli kurallar çerçevesinde iletişime daha açık olacaklarını ifade etti.


SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum