Fatih Koleji Öğrencisi Resim Yarışmasından İki Birincilik Aldı

Fatih Koleji Öğrencisi Resim Yarışmasından İki Birincilik Aldı
Sakarya Fatih Koleji resim dalında katıldığı iki yarışmada da Sakarya birincisi oldu.

Sakarya Fatih Koleji resim dalında katıldığı iki yarışmada da Sakarya birincisi oldu. 2 birincilik elde eden okulun öğrencisi Zeynep Özkan ödüllerini, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun elinden aldı.

    Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ilköğretim öğrencileri arasında düzenlenen ‘Dünya Çocuk Hakları Günü Resim Yarışmasında’ Sakarya Fatih Koleji öğrencisi Zeynep Özkan Sakarya birincisi oldu.

    Ayrıca Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sakarya Barosu işbirliği ile ilköğretim öğrencileri arasında ‘Çocuk Dostu Sakarya’ konulu resim yarışmasında da yine kolej öğrencisi Zeynep Özkan Sakarya il birinciliği elde etti.

    Okul Müdürü Bayram Yayla, Sakarya Fatih Koleji’nin öğrencilerini çok yönlü yetiştirmek için her türlü çalışmayı yaptığını belirterek “Bunun neticelerini görmekten de mutlu oluyoruz. Bu çifte birincilikten dolayı öğrencimizi, ailesini ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.