Fahrettin Yokuş anma törenine katıldı

Fahrettin Yokuş anma törenine katıldı

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş Ülkü Bağı Derneği'nin düzenlemiş olduğu "Ülkücü Şehitleri Anma" programına katıldı. Yokuş, "Davamızın çilekeş mensupları ile birlikte olduk." dedi.

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş Ankara'da faaliyet gösteren Ülkü Bağı Derneğinin tarafından dernek binasında düzenlenen ""Ülkücü Şehitleri Anma" programına katıldı. Programda eski günler ve anılar konuşuldu. Şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu.

Etkinlik sonrası açıklama yapan Fahrettin Yokuş, "Davamızın çilekeş mensupları ile birlikte olduk. Rabbimiz, bu topraklar için ve davamız uğruna can vermiş tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Kur'an tilaveti ve elleriyle yaptıkları Aşure ikramıyla geçmişlerimizi yad ettik. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Ülkü Bağı Derneğimizde Şehit Ülküdaşlarımızla birlikte kutlu davamızın çilesini çeken gönüldaşlarımız anılarını anlattılar.  Rahmetli Atsız'ın dediği gibi 'Bin Cihana değişmem Şu öksüz Türklüğümü' veciz ifadesi ile bende bir kez daha gurur duydum. Ne mutlu Türküm diyene." şeklinde konuştu.

HABER MEREKZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.