Esnaf Kongresi'ne 81 ilden katılım olacak

Esnaf Kongresi'ne 81 ilden katılım olacak

Saadet Partisi, Kovid-19 pandemisi ve ekonomide yaşanan kriz yüzünden büyük sorunlarla boğuşan esnafın sıkıntısını Esnaf Kongresi ile gündeme getirecek.

Perşembe günü düzenlenecek Esnaf Kongresi’nin detayları da netleşti. 81 ilden farklı sektörlerden esnaf ve sendika temsilcisinin katılacağı kongrede, esnafın sıkıntıları ve çözüm önerileri ele alınacak.

DETAYLARI NETLEŞTi

Kepenkleri kaldırmadan ekonomi kalkınmaz!” sloganıyla hareket eden Saadet Partisi, 3 Haziran Perşembe günü saat 15.30’da Zoom üzerinden düzenleyeceği “Esnaf Kongresi” ile sorunları dinlemek, gündeme getirmek ve ortak çözüm yolları bulmak adına Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla 81 ilden kuaför, kantin, tekstil, pazar, mobilya, kırtasiye gibi farklı sektörlerde geçim mücadelesi veren esnafla bir araya gelecek.

Kovid-19 pandemisinin ortaya çıkmasının ardından aylarca kepenklerini indirmek zorunda kalan esnaf, gerekli desteklerin verilmemesinden dolayı zor günler geçiriyor. Bu süreçte birçok esnaf kredi ve faiz borçları altında kalırken Saadet Partisi, “Geçim İttifakı” çalışmaları kapsamında, başta esnaf ve işçi vatandaşlarımız olmak üzere insanımızın geçim derdini dinlemek, gündeme getirmek ve çözüm yolları sunmak adına planladığı çevrimiçi kongrelerinin ilkini “Esnaf Kongresi” olarak gerçekleştiriyor.

PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 15.30’DA

“Kepenkleri kaldırmadan ekonomi kalkınmaz!” sloganıyla hareket eden Saadet Partisi, 3 Haziran Perşembe Günü saat 15.30’da Zoom üzerinden düzenleyeceği “Esnaf Kongresi” ile sorunları dinlemek, gündeme getirmek ve ortak çözüm yolları bulmak adına Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla 81 ilden kuaför, kantin, tekstil, pazar, mobilya, kırtasiye gibi farklı sektörlerde geçim mücadelesi veren esnafla bir araya gelecek.

ESDER VE TESK BAŞKANI DA KATILACAK

Karamollaoğlu’nun, Saadet Partisi Genel Merkezi’nden yürüteceği kongrede yer alacak esnafın önemli bir kısmı kongreyi iş yerlerinden takip edecek. ESDER ve TESK başkanlarının da katılım sağlayacağı ve ülkemizin tüm esnafını temsil etmek üzere 20’ye yakın esnafın konuşmalarını gerçekleştireceği Esnaf Kongresi, Saadet Partisi’nin YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Programın ardından sorunlar ve çözümler “kongre bildirisi” olarak kamuoyuyla paylaşılacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.