Eski Teknik Direktör Aydınlıkoğlu, Niğde Gençlik İl Müdürü'nü Ziyaret Etti
Yayınlanma:
Adana Demirspor'un eski teknik direktörlerinden Ali Hikmet Aydınlıkoğlu, Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan'ı makamında ziyaret etti.
Adana Demirspor'un eski teknik direktörlerinden Ali Hikmet Aydınlıkoğlu, Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan'ı makamında ziyaret etti.
Tarihinde birçok usta futbolcu yetişmesine katkı sağlamış olan Adana Demirspor'un eski teknik Direktörü Ali Hikmet Aydınlıkoğlu ve teknik direktör Mehmet Yıldırım, Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan'ı makamında ziyaret etti.
Futbolda yaşadığı yılları İl Müdürü Harun Turhan'a anlatan Aydınlıkoğlu, geleceğin teknik direktörlerini iyi yetiştirmenin ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Sohbetin ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
CİHAN
Kaynak:



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.