Eski sportif direktör Konyaspor yönetimine tepki gösterdi

Eski sportif direktör Konyaspor yönetimine tepki gösterdi

Konyaspor’da geçtiğimiz günlerde yolları ayrılan Sportif Direktör İrfan Kulekaya sosyla medya hesabında yaptığı paylaşımlarla yönetime sert tepki gösterdi.

Arabam.com Konyaspor’da geçtiğimiz günlerde yolları ayrılan Sportif Direktör İrfan Kulekaya sosyla medya hesabında yaptığı paylaşımlarla yönetime sert tepki gösterdi. Yeşil-beyazlı ekipte yaklaşık bir buçuk yıl izleme (scouting) görevinde bulunan Kulekaya aralık ayının sonunda kulübün sportif direktörü olmuştu. Bir ay görevde kalan İrfan Kulekaya 3 Şubat tarihinde yaptığı yazılı açıklama ile görevi bıraktığını açıklamıştı.

1-1.jpg

Konyaspor Sportif Direktörü İrfan Kulekaya, yaptığı yazılı açıklama şu ifadeleri kullandı: "İki yıl gece gündüz hizmet ettiğim, çocukluk aşkım Konyaspor'dan bugün itibarıyla ayrılıyorum. Görevde olduğum süreçte tek amacım, kulübün bir kuruşunu dahi zayi etmemekti. Bunu başarmış şekilde şerefimle, alnım ak görevimi sonlandırdım. 'Konyaspor kirli oyunların alanı olmasın' diye verdiğimiz çabanın bazen sabote edildiğini gözlemlemek beni üzdü. Rabbime sonsuz şükürler olsun ki, hesabını veremeyeceğim hiçbir işe imza atmadım. Günah keçisi ilan edildiğim her olayda 'camiam zarar görmesin' diye sustum, susmaya devam edeceğim. Zamanı gelince her şeyi belgeleri ile açıklayacağım. Nihayetinde kişiler geçici, camialar kalıcıdır. Tüm bu süreçte arkamda duran, Konyaspor için gecesini gündüzüne katarak çalışan beni yüreklendiren, başta kulüp başkanımız Fatih Özgökçen olmak üzere, tüm oyuncu grubuna, profesyonel teknik ekibe, kulüp profesyonellerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Konyaspor'un ışıltılı günlerine en kısa zamanda geri döneceğine olan inancımı yineleyerek saygılarımı sunuyorum."

2-1.jpg

KULEKAYA: KİMSEYİ LEKEMEYE HAKKI YOK

Konyaspor ile yolları ayrılan İrfan Kulekaya geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Başkan Fatih Özgökçen’in “Transferlerde hata yapanlarla yollarımızı ayırdık” haberini alıntılayarak: “

Herkesi gönderdikten sonra Yönetim tayfasının yaptığı transferler; Niko Rak-Metehan Mert-Bouchalakis-Pozuelo. Bütün transfer hikayelerini tek tek anlatacağım,kamuoyunun bilmeye hakkı var ,Gidenlerin arkasından kulüp profesyonellerinin ismini lekelemeye kimsenin hakkı yok..” paylaşımını yaptı. Kulekaya daha sonra ise : “ Benim yaptığım transferler; Endri Çekici-Konrad Mihalak-Bruno Paz-Uche-Pavicic-Muriç-Cebrail-Ahmet Oğuz-Soner Dikmen-Mahir Emreli-Calvo-Uğurcan Yazgılı-Yasir Subaşı.” ve “Teknik ekibin ve yönetim tayfasının yaptığı transferler;Amilton-Erhan Erentürk-M'poku-Barış Yardımcı (uzatıldı)-Nafican Yardımcı-Diouf-Serdar Gürler-Muhammed Demir-Kahraman Demirtaş-Oğulcan Ülgün , Hoca gitti yönetimdeki işbilmezler duruyor!! Hepsinin hikayesini anlatacağım..” paylaşımlarında bulundu.

3-1.jpg

Bu durum Konyaspor’da yeni bir kriz mi ? Ortaya çıktı sorusunu akıllara getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum