Eski Konyaspor Başkanı Özgökçen İsmailağa'da görüntülendi

Eski Konyaspor Başkanı Özgökçen İsmailağa'da görüntülendi

Eski Konyaspor Başkanı Av. Fatih Özgökçen'in, AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum ile birlikte kısa süre önce İsmailağa Cemaatine taziye ziyaretinde bulunduğu ortaya çıktı.

Eski Konyaspor Başkanı Av. Fatih Özgökçen'in, AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum ile birlikte kısa süre önce İsmailağa Cemaatine taziye ziyaretinde bulunduğu ortaya çıktı. Özgökçen'in o görüntüleri, bazı sosyal medya hesaplarında da paylaşıldı. Eski Konyaspor Başkanı Av. Fatih Özgökçen, kulüp başkanlığını bıraktıktan sonra ikinci kez görüntülendi.

fb8ca262-dbec-4d93-9665-981c4eb51e4a.jpg

2024 yılının ocak ayında AK Parti tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı olarak açıklanan Murat Kurum'un adaylık konusundaki ilk açıklamasında çekilen videoda görüntülenen Av. Fatih Özgökçen, şimdi de İstanbul'da taziye ziyaretinde görüntülendi. Konyalı Murat Kurum'un ve eski Konyaspor Başkanı Av. Fatih Özgökçen'in geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için İsmailağa'ya taziye ziyaretinde bulunduğu görüntülere yansıdı.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum