Esentepe Sosyal Tesisi Hizmete Açıldı

Esentepe Sosyal Tesisi Hizmete Açıldı

Karatay Belediyesi tarafından merkeze uzak Esentepe Mahallesi’ne kazandırılan ve içerisinde Emekli Konağı, işyerleri ve fırının bulunduğu sosyal tesis, düzenlenen törenle hizmete açıldı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Esentepe Sosyal Tesisi’nin tüm bölgeye hizmet vereceğini ve bu bölgeyi bir cazibe merkezi haline getireceğini söyledi. 

Karatay’ın ihtiyaçları ve mahallelerin talepleri doğrultusunda bugüne kadar ilçeye birçok proje kazandıran Karatay Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltecek bir yatırımı daha hizmete açtı. 

karatay-belediyesi-sosyal-hayata-katki-sunmaya-devam-ediyor-2-jpg-1500.jpg

Bu kapsamda merkeze uzak Esentepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve içerisinde Emekli Konağı, iki adet işyeri ve fırının bulunduğu sosyal tesis, düzenlenen törenle açıldı. 

Açılış öncesinde konuşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Esentepe Sosyal Tesisi’nin bölgeyi cazibe merkezi haline getireceğini söyleyerek, tesisin birçok özelliği bir arada bulundurduğunu kaydetti. Hayata geçirdikleri hizmetlerle temel hedeflerinin Karatay’ın hizmet kalitesini artırmak olduğunun altını çizen Başkan Hasan Kılca, belediye olarak ilçeye yapılabilecek her ne varsa en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olduklarını aktardı.

MERKEZDE NE VARSA MERKEZE UZAK MAHALLELERİMİZDE DE O OLACAK

Hasan Kılca; “Gönül ve hizmet belediyeciliğin en güzel örneklerinin hayata geçtiği Merkezde ne varsa merkeze uzak mahallelerimizde de o olacak diyoruz. Ziyaretlerimizde muhtarlarımız ve hemşerilerimizle birlikte mahallelerimizin eksikliklerini tespit ediyoruz ve gerekli çalışmalarımızı hemen başlatıyoruz. Ekiplerimiz, 80 mahallemizin tamamında çalışma yürütüyor. Bir yandan hemşerilerimizin ulaşım konforunu artıran yeni yol açma, yol genişletme veya düzenleme projelerimizi hayata geçirirken, diğer taraftan da birçok mahallemize parke yollar kazandırıyoruz. Bu noktada Yenikent Yolu’nu tamamladık. Büyükşehir Belediyemiz Akören kışla Yolu’nun büyük bir kısmını tamamladı. Yine Eskil, Mezgitli ve Bayramdüğün’ün yollarını tamamladık” dedi. 

ESENTEPE SOSYAL TESİSİ TÜM BÖLGEYE HİZMET VERECEK

Esentepe Mahallesi’ne kazandırdıkları tesisin çok amaçlı olarak hizmet vermesine yönelik tasarladıklaklarını aktaran Hasan Kılca; sosyal tesis ile ilgili bilgi vererek, Karatay için gayretle çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Kılca sözlerini şöyle tamamladı: “Esentepe Mahallemiz; Karapınar, Eskil ve Karatay’ın ortak noktasında yer alan bir önemli bir merkez. Bölge tarımla uğraşan hemşerilerimizin daha yoğun olduğu ve geçiş yaptığı bir yer. Dolayısıyla içerisinde emekli konağı, iki adet işyeri ve fırın bulunan Esentepe Sosyal Tesisimizi de bu bağlamda önemli bir hizmet olarak görüyoruz. Bu tesisimiz, Esentepe Mahallemizin yanı sıra bu bölgenin tamamına, hemşerilerimize ve bölgede üretim yapan çiftçilerimiz için de önemli bir konaklama merkezi olacak. Karatay Belediyesi olarak ilçemize ve hemşerilerimizin hayatına katkı sunmaya devam edeceğiz. Esentepe Sosyal Tesisimizin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.”

karatay-belediyesi-sosyal-hayata-katki-sunmaya-devam-ediyor-6-jpg-1500.jpg

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen; “Konya ile Karatay ile iç içeyiz ve birçok konuda birlikte hareket ediyoruz. Karatay’da yaşayan birçok Eskilli hemşehrimiz var. onlar da Karatay Belediyemizden gayet memnunlar. Bu vesileyle, Esentepe Sosyal Tesisi’nin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de Esentepe Sosyal Tesisi’nin hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi; “Gerek hükümetimiz, gerek Büyükşehir ve Karatay Belediyemiz, seçimler öncesinde ne söz verdiyse hepsi teker teker yapılıyor. Bugün de bir başka hizmetin açılışını yapıyoruz. Hayırlı olsun.”

MHP Karatay İlçe Başkan Vekili Ahmet Şalvarcı ise; “Milliyetçi Hareket Partisi Karatay İlçe Teşkilatı olarak, Karatay Belediyemizin ilçemize yaptığı tüm hizmetlerin şahidiyiz. Esent

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.