Ereğli’nin Mematisi Şahin Yazıcı hayatını kaybetti 

Ereğli’nin Mematisi Şahin Yazıcı hayatını kaybetti 

Ereğli’de Memati ismiyle tanınan sevilen siması Şahin Yazıcı’nın vefatı herkesi derinden üzdü. Ereğli’nin sevilen simalarından ve herkes tarafından Memati lakabı ile bilinen ayakkabı boyacısı Şahin Yazıcı, yaşamını yitirdi.

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Memati Şahin Yazıcı, Ereğli’nin renkli siması ve gülen yüzüydü.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez’den, önceki dönem Kaymakamlardan Ömer Lütfi Yaran’a, STK temsilcilerinden kamu kurum ve kuruluş müdürlerine, siyasi parti temsilcilerinden vatandaşlara kadar birçok insanı derinden üzen Şahit Yazıcı’nın vefat haberi önceki gece geldi. AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez; “Samimiyetiyle hepimizin gönlünü fetheden, Ereğli'mizin neşesi, boyacı Memati olarak bilinen Şahin Yazıcı kardeşimizin vefat haberi bizleri derinden üzdü. Mekanın cennet, ruhun şad olsun güzel yürekli kardeşim Memati.

Ailesinin ve yakınlarının başı sağ olsun. Rabbim sabır versin” ifadelerini kullandı. Vefatıyla herkesi derinden üzen merhum Yazıcı’nın cenazesi  öğle namazını müteakiben Ebuderda (Abitter) mezarlığında defnedildi. Merhaba Gazetesi olarak bizler de merhum Şahin Yazıcı’ya Allah’tan rahmet, acılı ailesine de sabr-ı cemil niyaz ederiz.

MUSTAFA ÜNÜVAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.