Erdoğan'dan Arınç cevabı! Kimsenin şahsi fikriyle ilişkilendirmeyin

Erdoğan'dan Arınç cevabı! Kimsenin şahsi fikriyle ilişkilendirmeyin

Bülent Arınç'ın televizyon programında yapmış olduğu Selahattin Demirtaş açıklamasına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan cevap geldi. Erdoğan: "Arınç'ın şahsi fikri Cumhurbaşkanlığı ile ilişkilendirilemez."

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Bülent Arınç katıldığı televizyon programında, cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Tartışmalara neden olan açıklamanın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olaya ilişkin açıklamada bulundu. Erdoğan, "Arınç'ın şahsi fikri Cumhurbaşkanlığı ile ilişkilendirilemez" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP'nin 5 ilde gerçekleştirilen kongresine katıldı. Isparta, Burdur, Gümüşhane, Kastamonu ve Sinop 7. Olağan İl Kongreleri’ne  video konferans yöntemi ile katılan Erdoğan gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

İnsan hareketliliğini mümkün olduğu kadar azaltarak virüsün bulaşma ihtimalini azaltacak tedbirler aldık. Belki ilave tedbirler almak durumuyla karşı karşıya gelebiliriz.
Bir süredir ardı ardına yaşadığımız saldırılar ve karşılaştığımız tuzaklar bizi Anadolu bozkırlarına hapsetme amacı taşıyor.
Bu kirli senaryoyu yırtıp çöpe attık. Vatanımıza, ezanımıza, bayrağımıza daha sıkı sarıldık.
Kendi vatandaşlarımızla birlikte kalbini ve gözünü bize yöneltmiş tüm dostlarımızın dualarıyla engelleri aşa aşa bugünlere geldik. 
Ülkemizi eskiden yaptıkları gibi içerideki maşalarını kullanarak sinsi oyunlarla teslim alabileceklerini sananların heveslerini kursaklarında bıraktık. 
Hiç kimsenin şahsi fikri, Cumhurbaşkanı ile hükümetimizle partimizle ilişkili hale getirilemez.
Bizim ne dediğimiz, nerede durduğumuz, nereye gittiğimiz bellidir ve istikametimizde en küçük bir değişiklik yoktur.
Yasin Börü'lerimizin ölümüne neden olanlar, Kobani katliamının failleri, Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşları tarafından asla savunulamaz.
Gezi olaylarının finansörü olanlarla, Kavala'larla hiçbir zaman bir arada olamayız.
Terör örgütleri ile el ele, kol kola, omuz omuza Ankara'dan İstanbul'a yürüyenlerle biz birlikte olamayız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.