Ercik, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı’nı Kutladı

Ercik, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı’nı Kutladı

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, bir mesaj yayınlayarak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.AK Parti İl Başkanı Ercik, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, istikla...

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, bir mesaj yayınlayarak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

AK Parti İl Başkanı Ercik, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, istiklal mücadelesinin meşalesini tutuşturmak için Samsun’a ayak bastığı 19 Mayıs gününün, şanlı tarihimizde çok önemli bir gün olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: “İstiklal mücadelemizin sembol günü olan bu günün, istikbalimiz olan gençlerimize armağan edilmesi, Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi de son derece anlamlıdır. Aziz şehitlerimiz, dönemin çok ağır şartlarına rağmen canları pahasına savundukları vatan toprakları üzerinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin istikbali, hiç kuşku yok ki, istiklal şuuruyla yetişen gençlerimize emanettir. AK Parti olarak genç nesillerimizin gelecekte çok daha iyi imkanlara kavuşması, dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için var gücümüzle çalışıyor, her türlü imkân ve kaynaklarımızı gençlerimizin geleceği için seferber ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmetle, minnetle ve şükranla anıyor, sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyorum."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.